Piaggio Zip Motor-chyba
Moderátor: Moderators
Piaggio Zip Motor-chyba
Nazdar. Luduia potrebujem kazdu vasu radu teraz.. Mam piaggio Zip 98. Pred dvoma rokmi bol na GO motora, dobre som ho zabehal. ale potom sa mi stala taka vec ze som isiel na plny plyn a zrazu motor stracal tah az sa motorka uplne zastavila a zdochla.. a teraz mi nejde nastartovat. ani elektricky ani nakopavackou.. skusal som uz vselico... vycistil som karburator, aj vzduchovy filter lebo som jazdil vela po polnych cestach. sviecka dava isku. Kde moze byt problem????
- chudar
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 15, 2007 9:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
videl bych to ze to je pridreny... nakopavackou jde pohybovat? sundej hlavu a zjistis vse...prinejhorsim das na vybrus... na sveho skutra jsem dal 750kč za pist a 250kč za vybrus
....kolik si na tom stihl najet?? nebo bude chyba nekde jinde, jeste bych zkusil kompresi jestli to ma, vytahni svicku, vyzkousej jestli haze jiskru, popripade vymenit 

podpis som si este nenastavil
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
ide ľahko točiť__? však keď dáš dole hlavu tak zistíš čo tomu je
skús a uvidíš, za to nič nedáš
hlavne vyčistiť karb. a NAJPRV vymeniť sviečku lebo iskru môže dávať... prvá je vždy sviečka... ale inak aj mne sa toto stalo ale nezastavil som úplne ale už mi to nešlo naštartovať, až za dva dni a aj to za 20sek. zdochol 

- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
aj to moze byt alebo kukni ci ti neprdlo gufero aj ked myslim ze nie.. staci ked sa kuknes pod kryt varia ci tam nemas benzin ako som mal aj ja
moze byt aj pridrety sak to skus a nepolemizuj tu uz o tom .. hlavne tu sviecku 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
To je prvé, dole sviečka palec na dieru a točiť či má kompres ale dakedy sa aj zdá že má ale má málo . keď býva len nejak pridretý že ryha na valci od prasklého krúžku... Iskra, palivo, kompres a ak nejde tak hlavu dole to je robota na hodinu a vieš na isto na čom si.... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.