aj to je moc radsej raptora 450 cisto zavodak .. to namiesto 660 no tu 700ku ale to uz je aj tazke aj take menej zavodne ale silu to ma aj vstrekovanie
Ja zas mám opačnú otázku ako tak pozerám na ten oný..... jak to tam mohlo tak dlho držať taký kus hrdzavého pokrúteného plechu.... že to neodpadlo už skorej....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
O co jaky obrubnik/././. stale nechapem ako to urval to si siel tak blizko obrubnika ze si to odtrhol?? Lebo ja rad beham z chodnika ked niekde stojim tak mu pridam a sup ho dole z obrubnika po zadnom.
no ja som isel hore nan....ako bolo to v uhle ten obrubnik na auta ale sedeli sme na skutri dvaja.....nabuduce si uz 2x rozmyslim ci najprv nevysadim spolujazda..hehe
ja tiez vo dvore ece ze tam nemame obrubnik ale ja mam dost vysoky podvozok ale som minule vychadzal z takeho ( teda schadzal ) obrubnika a ze krrrsss a ze kuurna a som supol ten oranzovy podblatnik co tam mam naspodu, ece ze to neni vidiet