novy remen
Moderátor: Moderators
novy remen
cawte dneska som akurat vymenil remen a stal sa mi jeden problem pri nom motorka ide strasne na nic nechce sa vobec skoro ani pohnut a dostat do otacok ten novy remen je o 0.8 mm sirsi ako ten stary ked som ho nahodil tak mi poriadne stiahlo k sebe kontrastku ???v com je problem ze mi ju stlacilo kontrastnu pruzinu a preto ide na nic skuter ????
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
skus dat najprv iba 3 kusy z povodnych seriovych a ked to nedvihnes na zadne s nimi tak ani z nijakymi inymi asi netomomt72 napísal:zajtra pojdem kupit novy remen a uvidim co to spravi kupim presne ten ako stary co tam bol predtym a este pls sa chcem spitat ake mam dat spojkove pruzinky aby moto ,,isla na zadne" poradte
mam taky setup vario neviem ake 3.4 g valceky fialova kontrastna,19 karbec,lauf gianelli next a 70 cm TOp performance duo plus tak nejak a neviem ake mam ked dam lahsie tak ako sa bude motorka spravat oproti tahsim valcekom ??? mne kamos povedal ze ked dam tvrdie ze pojde pekne od spodu do akceleracie
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
skus si aj precitat to co pises a uisti sa ze tomu budes/me rozumiet. ja tomu fakt nerozumiem. melies tu piate cez deviate. toto si precitaj http://www.scooter-tuning.sk/aknt.htm tam sa dozvies ako to funguje. (mal si to citat predtym ako si zacal upravovat)