slaby tlak
Moderátor: Moderators
slaby tlak
cavte chcel by som vediet co moze byt pricinou slabeho kompresneho tlaku...mozu to byt len piestne kruzky zlomene??alebo aj nieco ine?? 

- Bobo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
- Skúter: BMW R 1200 RT
A čo tak napísať, aký máš motor
a koľko má nabehané, či ti to spravilo odrazu alebo postupne?
Ak máš dvojtakt, tak to budú asi krúžky, buď je nejaký zlomený, alebo sú spečené. Ak máš štvortakt, tak okrem toho môže byť v ťahu ventil. A ak máš na tom doblba kilometrov, tak to môže byť jednoducho vyhonené.

Ak máš dvojtakt, tak to budú asi krúžky, buď je nejaký zlomený, alebo sú spečené. Ak máš štvortakt, tak okrem toho môže byť v ťahu ventil. A ak máš na tom doblba kilometrov, tak to môže byť jednoducho vyhonené.
KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT
-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Pi Máj 11, 2007 10:22 pm
- Skúter: neuvedený
hehehe toto ma pobavilo. cakam na dalsie reakcieLUFOO napísal:ja mam rieju toreo 50 4T 3300km a neviem či nemam niečo z motorom tiež ked možte tak poradte..lebo normal do 35km/h ide dobre a potom už skôro vôbec netaha velmi velmi pomaly sa rozbieha ..slabe tlaky..alebo ako na opravu?

podpis som si este nenastavil
- LUFOO
- v podmienke
- Dátum registrácie: St Okt 31, 2007 8:15 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 RACING
- Kontaktovať užívateľa:
ta sa odstreL....ja čakam že dostaneš rozumbbnation napísal:hehehe toto ma pobavilo. cakam na dalsie reakcieLUFOO napísal:ja mam rieju toreo 50 4T 3300km a neviem či nemam niečo z motorom tiež ked možte tak poradte..lebo normal do 35km/h ide dobre a potom už skôro vôbec netaha velmi velmi pomaly sa rozbieha ..slabe tlaky..alebo ako na opravu?

Rieju Toreo 70 - EX
KTM SX 450 - EX
APRILIA SR 50 RACING
KTM SX 450 - EX
APRILIA SR 50 RACING
- Bobo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
- Skúter: BMW R 1200 RT
A na to si ako došiel? Máš o zmerané, alebo si to myslíš?medzo napísal:karbec je dobry len ten kompresny tlak je maly..
Naposledy upravil/-a Bobo v So Máj 03, 2008 11:14 am, upravené celkom 1 krát.
KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT