Aké máte skúsenosti s Malosi Multivar?
Moderátor: Moderators
Aké máte skúsenosti s Malosi Multivar?
Rozmýšľam potuniť scoot s touto sadou(variátor, válčeky, kontrastka). Pokiaľ máte túto sadu je to citeľný prínos? Ak áno v čom(zlepšenie rozbehu?-treba dať aj tvrdšie spojkové strunky?, väčšia maximálka?, lepšia spotreba? a pod. ide scoot vo väčších otáčkach ako s orgio variátorom?) pripadne negatíva. Dík
- nemmo2
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: St Apr 23, 2008 8:54 pm
- Skúter: neuvedený
Re: Aké máte skúsenosti s Malosi Multivar?
toto by zaujimalo aj mnaCrossbiker napísal:Rozmýšľam potuniť scoot s touto sadou(variátor, válčeky, kontrastka). Pokiaľ máte túto sadu je to citeľný prínos? Ak áno v čom(zlepšenie rozbehu?-treba dať aj tvrdšie spojkové strunky?, väčšia maximálka?, lepšia spotreba? a pod. ide scoot vo väčších otáčkach ako s orgio variátorom?) pripadne negatíva. Dík

- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
ja trosku citim maximalku +10 akopec lepsiepecs83 napísal:moje skusenosti s multivarom na apriliu sr r.v. 05 carb, vodnik
ze pomaly som ani nezbadal rozdiel
akurat troska lepsie slape do kopca
ale inac ked dam niekomu zajazdit, co ju skusal predtym...tak povie ze to ani nie je rozdiel, resp. neciti rozdiel
len v strednych otackacjh je to kus divne
podpis som si este nenastavil
- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Takže pridám aj moju skúsenosť .... pred tým ako som tam mal mallosi multivar tak som tam mal valčeky 5.1 gramov oproti povodným tuším 9viatkam.... no keď som menil za mallosácke vario čakal som od toho viac za tie peniaze ... no boli k tomu pridané 7g valčeky čiže o 2g ťažie ako som mal ... odpich sa mi zdá že je trošku slabší ako bol ....zvýšila sa mi cestovná rýchlosť asi tak o 5km/h a maximálka tak o 8 km/h ... ešte by som dodal že má plynulí ťah čo je dobré .. a lepšie vládze do kopcov ...
podpis som si este nenastavil
ty si to vazne daval na tajfuna ? preboha..Jostobb napísal:Takže pridám aj moju skúsenosť .... pred tým ako som tam mal mallosi multivar tak som tam mal valčeky 5.1 gramov oproti povodným tuším 9viatkam.... no keď som menil za mallosácke vario čakal som od toho viac za tie peniaze ... no boli k tomu pridané 7g valčeky čiže o 2g ťažie ako som mal ... odpich sa mi zdá že je trošku slabší ako bol ....zvýšila sa mi cestovná rýchlosť asi tak o 5km/h a maximálka tak o 8 km/h ... ešte by som dodal že má plynulí ťah čo je dobré .. a lepšie vládze do kopcov ...
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
no vidis aj na tajfuna je vario...takze nie len nalepkovy tuningskmurphy napísal: ty si to vazne daval na tajfuna ? preboha..

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- missko_234
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Nov 13, 2007 10:24 pm
- Kontaktovať užívateľa:
heh mam to iste co tyJostobb napísal:skmurphy čo ty máš za scootra ?... ten môj vrčiaci pionier chodí 80
takže neviem neviem či sa to môže porovnávať s pionierom ...

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
este sa vymenil ulomeny sytic vsakJostobb napísal:No nie nedotkolmne to išlo tak aj keď to bolo nové ... len potom sa mi to nejako doj... chodilo to už len menej menej a menej ... nastavili sa ventili vymenilo sa vario kúpil som kevlar remeň a chodí tak ako keď bol nový

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............