Za jazdy sa ZABLOKOVALO KOLESO zadne

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
spaso
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: St Apr 30, 2008 8:09 pm

Za jazdy sa ZABLOKOVALO KOLESO zadne

#1 Príspevok od užívateľa spaso » Ut Máj 27, 2008 9:05 am

zdar....akurad sem jel teraz domov... a zrazu mi zacalo neco piska z variatora...alebo z tej casti motora....nic..polo to len nejaký jeden dva zvuky a nic.... a jedem....jedem...a zrazu sa mi zaseklo zadne koleso... ale motor vrci f poho.... tak nevim co to je.... idem sa pokusit to nejak dopravit dom... a hned rozebrat...DDDDPPPCCCC!!!!!
nooo..tak sem konecne ho dotahel dom na skejtbordu....a rozebral.... brzda zadna upne f pohode... variator vypadá tez normalne... ale jak je zadne kolesko toho variatora...tak prednm je taký zvon ale s 5-tima alebo 6-tima dirkama.... asi spojka alebo take neco... no a to je nejake zaseknute....
okej...noo...tak sem to rozebral.... :( ....mmm... spojka je uplne f pohode.... za spojkou je redukcia....alebo take neco... zvlást zavretá.... tam je aj olej..???
prvý problem....ze idem to rozobrat....je tam napísane 90ml....tak ze teda vypustim olej.... mmm po oleji ani stopy az na par kvapek....no pekne....!!!
druhý problem.... fsetko je pouvolnovane....teda aspon myslím...lebo som tam uz nevidel ine sruby...ale nejde dat dole ten kryt.... to sa dáva nejak specialne...alebo to moze byt v nutri tak zakusnute tie ozubene kolecka ze to nejde ani von??
poradte prosim co s tým...
diki....
dufam ze to co najskorej vyriesim....[/b]

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ut Máj 27, 2008 9:21 am

no jo, olej v prevodovke sa kamsi vyparil, proste sa Ti tie ozubene kolecka s nedostatocnym mazanim zrejme zakusli, mozno sa odlomil zub a zasekol sa do prevodu... moj tip (bodaj by nebol spravny), ze to nebude lacny spas... :roll:
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

spaso
trojkolkár
trojkolkár

#3 Príspevok od užívateľa spaso » Ut Máj 27, 2008 9:27 am

fuuuu...dufam, ze neee..... jak by som to mohol otvorit?? mam dat prec to gufero a potm to pojde??? alebo ako???

jean
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
Skúter: neuvedený

#4 Príspevok od užívateľa jean » Ut Máj 27, 2008 9:27 am

No najprv pozri v akom stave sú prevody. A druhý raz píš ako človek :roll:. Aha, takže to daj rovno do servisu, kým to nepokaziš ešte viac.
podpis som si este nenastavil

spaso
trojkolkár
trojkolkár

#5 Príspevok od užívateľa spaso » Ut Máj 27, 2008 11:20 am

proste neviem to rozobrt.... vsetky srubiky som dal dole...ale stale to niegde drzí ako sa to dava prec...aj vam to ide tak tazko???Obrázok

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Máj 27, 2008 11:24 am

mas tam take naliatky za ktore sa da zapacit...ide to dost tazko dole vecsinou...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa theruck » Ut Máj 27, 2008 11:34 am

daj do toho trosku sily a nabuduce si pomenuj temu ako clovek.

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa geetee =) » Ut Máj 27, 2008 12:51 pm

no na tom dekli co ti nejde stiahnut predpokladam ze bude klzne lozisko pre osku na koleso a zrejme sa ti kusla (ta oska) do toho dekla.
skus dat dole koleso a vytlct osku kolesa dakym gumennym kladivom nech neznicis zavit
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#9 Príspevok od užívateľa VLADY » Ut Máj 27, 2008 1:09 pm

Drží to len tým jak sú zalisované ložiská v tom veku a v samotnom kartri..treba to len znásilniť..ale s citom.... :D a nekrížiť to nejak moc skrátka asi tak jak píše Geetee.... :P
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
Kontaktovať užívateľa:

#10 Príspevok od užívateľa geetee =) » Ut Máj 27, 2008 2:40 pm

VLADY napísal:Drží to len tým jak sú zalisované ložiská v tom veku a v samotnom kartri..treba to len znásilniť..ale s citom.... :D a nekrížiť to nejak moc skrátka asi tak jak píše Geetee.... :P
ked pise ze ziadny olej tak bude mat na 90% zlepenu osku s deklom a moze oboje menit
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz

spaso
trojkolkár
trojkolkár

#11 Príspevok od užívateľa spaso » Ut Máj 27, 2008 7:19 pm

fuuu...okej.. tak hovorite teda silu... primerne...:D skusim dam vedet...co tomu bolo...

VLADY
spammer
spammer

#12 Príspevok od užívateľa VLADY » Ut Máj 27, 2008 9:32 pm

Viš to je jak pri zoznamovacom inzeráte, Foto napovie ale nieje nad osobný kuk..... 8)

spaso
trojkolkár
trojkolkár

#13 Príspevok od užívateľa spaso » Pi Jún 13, 2008 5:55 pm

fuuuuu..ta dnes som konecne mal cas sa tomu na pln venovat... dal som to dolu...ale nic som nevidel....
...ne..jasne, že som vydel... :lol: :lol: ale prost vyzeralo to secko ok... tak som to precistil... osky f poho... kolečka ozubene tež... ale prdlo mi ložisko...hned to prvé... ktore drží osku na ktorej je remen a spojka.... tak ho vymenim a snad budem jazdit zas bez problemof....

Crossbiker

#14 Príspevok od užívateľa Crossbiker » Pi Jún 13, 2008 9:45 pm

spaso napísal:fuuuuu..ta dnes som konecne mal cas sa tomu na pln venovat... dal som to dolu...ale nic som nevidel....
...ne..jasne, že som vydel... :lol: :lol: ale prost vyzeralo to secko ok... tak som to precistil... osky f poho... kolečka ozubene tež... ale prdlo mi ložisko...hned to prvé... ktore drží osku na ktorej je remen a spojka.... tak ho vymenim a snad budem jazdit zas bez problemof....
:shock: ja nerozumieť jazyku tvojho kmeňa...

FastHaly

#15 Príspevok od užívateľa FastHaly » So Jún 14, 2008 12:10 pm

Crossbiker napísal:
spaso napísal:fuuuuu..ta dnes som konecne mal cas sa tomu na pln venovat... dal som to dolu...ale nic som nevidel....
:shock: ja nerozumieť jazyku tvojho kmeňa...
vsak to je normalne ked mas nizku inteligenciu a nevies si domysliet co to slovo znamena

jean
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm

#16 Príspevok od užívateľa jean » So Jún 14, 2008 1:24 pm

Ten čo upozorní na cudziu blbosť nakoniec sám je označený ako blb. Krása. Za posledné 4 mesiace gramatická úroveň nových prispievateľov prudko klesla, niekedy to tu vyzerá jak na zraze negramotných.
podpis som si este nenastavil

VLADY
spammer
spammer

#17 Príspevok od užívateľa VLADY » So Jún 14, 2008 3:03 pm

Gramatika ??? a to je načo??? ja viem ...ale aspoň troška by sa podaktorí pacienti mohli posnažiť ... :twisted:

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"