APRILIA LEONARDO
Moderátor: Moderators
- HF-sik
- trojkolkár
- Dátum registrácie: St Apr 16, 2008 7:14 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
APRILIA LEONARDO
prosím vás ma niekto s ňou skúsenosti aký olej ide do motora olej?(mazanie svieti, a do benzínu sa neleje nič že?a nemá niekto na predaj kotúč zadný bo ho mam troška krivý?a akú tam mam kupit kontrastku ked to je seria valčeky,a pružinky?HM?
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
To si nám zas dal vyčerpávajúce info o Tvojom scootri a hlavne motore aký tam máš namontovaný.....Si myslíš že s toho vieme či je to 2T alebo 4T vzduch alebo vodník....Jedine čo som s toho pochopil že je to scooter a nie helikoptéra. a kontrastku máš prasknutú? že chceš kupovať novú???
Ak to je 2T tak olej nejde do motora ale do benzínu....čiže máš 4T? môžeš tam dať olej do 4T motorov.... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- VLADY
- spammer
Meníš kontrastku za inú a rozhodíš to všetko.... to má súvis aj s valčekmi..a remeň nemeň len tak preventívne až keď je obdratý alebo rozstrapkaný a hrozí že sa roztrhne.... takéto veci sa robia cez zimu a nie v lete keď treba jazdiť,
A olej nejakú polosyntu značkovú..repsol. agip esso shell castrol..je to asi aj tak jedno.

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
olej klasika 10w40 polosynta, a moc viac by som sa v tom nevrtal kym to ide...lebo je to celkom extremne poruchovy stroj 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- VLADY
- spammer
A ešte ma napadlo , píšeš že : mazanie svieti... asi to nebude tým že to ťahá vzduch že tam je málo oleja.... to by nebolo dobre ..ale ak to svieti a je oleja dosť tak bude dajaké ložisko netesné na ojnici a tade ten tlak uniká alebo vybehané olejové čerpadlo že nedokáže dať potrebný tlak alebo špatný tlakový spínač.... nič moc taká závada....Zlatý 2takt