China motor 139 QMB 4T - prosim o radu majitelov chiny
Moderátor: Moderators
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Dec 23, 2007 7:27 pm
- Skúter: Gilera Runner 125 2T AC, Piaggio Skipper 125 4T AC
- Kontaktovať užívateľa:
China motor 139 QMB 4T - prosim o radu majitelov chiny
....kupil som Mallosi Multivar original na chinu + biela kontraska k tomu.....napodiv mallosi valceky mali 7.0 g a china iba 6.5 g, tak som tam hodil china valceky,nakolko s 7.0 g to bolo lenivsie ako seria vario... s new variom to do kopca ide lepsie a aj rozjazdy su plynulejsie,len sa mi zda ze maximalka/teraz 70,pred 75 km-podla auta/ sa o cosi zmensila a nie je to,co som ocakaval a cital o tomto multivare...rad by som vedel,ake valceky mate vy vo vasich variach v motoroch typu 139 QMB /yuki speedy 4T/,ake konrasky a ake spojkove pruzinky....chcel by som rychlejsie rozjazdy ale s maximalnou maximalkou./min70km/Planujem 5.5 g valceky a zelene spojkove pruzinky...co vy na to?
podpis som si este nenastavil
-
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
rspeed dik kamoss,no mohli by sa ozvat aj majitelia chiny 4T a napisat ako im to funguje a tak.... skusim dat este tie mallosi 7.0g na upravu co sme sa bavili u teba v garage....cestou domofff sa mi to uz nerozpadlo
takze si/sme to konecne opravili...stojan som hodil dole.....cestou s5 domof som si meral max 70km podla fotrovho auta miestami aj 75km kopec
no na furcu bol tah ovela lepsi.....

-
- Jánošíkov bratranec
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 8:09 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
-
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
pitlo
ja uvazujem aj o 80ke, ale az ked klakne 50ka......kup si nove vario...dost to pomoze a k toomu mojmnu bola aj kontraska aj valceky...daj tam 5.0 - 5.5 g a na 50 to staci ked to pojde 75km...
Re: China motor 139 QMB 4T - prosim o radu majitelov chiny
Zdravim velmi ma zaujala tato tema nakolko aj ja vlastnim podobny skuter 
Najviac mam problem s tahom do kopca jazdim po bratislave a nemozem ist do kopca na novy most vo frekventovanej premavke 30km/h.
A mozno este aj maximalna rychlost keby sa zdvihla buy nebolo zle.Kolko treba do toho investovat a co presne mam vylepsit?Mam ten isty motor.

Najviac mam problem s tahom do kopca jazdim po bratislave a nemozem ist do kopca na novy most vo frekventovanej premavke 30km/h.
A mozno este aj maximalna rychlost keby sa zdvihla buy nebolo zle.Kolko treba do toho investovat a co presne mam vylepsit?Mam ten isty motor.
- gianmarco1
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
- Skúter: Bianchi
No ved hore mas vsetko napisane. Kup si malossi multivar, dostanes k tomu kontrua a valceky. Keby boli tazke tak das lahsie. Ziadna veda. Stoji okolo 60-70e kupis ho v kazdom e-shope.

To mi bude stacit? na tie kopce hlavne?:) ked to bude lepsie o 10km/h to neni nic extra 

-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
a kolko chces ist do kopca ?
-
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
kontaktuj uzivatela Pitlo, on ma este nejake nepotrebne veci na chinu-pozri v sekcii bazar-predaj-pitlo