netaha
Moderátor: Moderators
netaha
Neviem co sa deje, scoot sa mi zacal z nicoho nic dusit. V poslednych dnoch dost casto sa stane ze jednoducho ked pridam tak sa nerozbieha, ale ako keby nevladal, trha to a ide max. 30-40 km/h. Pozeral som filter aj sviecku tie su zda sa OK. Moze to byt aj v karburatore? Ked hej vedel by mi niekto strucne popisat co treba spravit, popripade ako sa to cisti? Scooter je Yuki Shotgun 4t seria.
-
- Jánošíkov bratranec
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 8:09 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
to iste robylo mn na yuki hawk 1 4t a bol som u kamarata v servise trosku zapchal privod vzduchu do filtra a ide to v pohode alebo skus este pozret na filter kde nasava nam je taka mrieska tu skus vycistit a ak neni spinava tak to upchaj 1/2 toho My hovoril ze raz tam bo tez 4t cina a on to mal spinave a robylo mu to a ja zas som to mal cite a tez to robylo
filter som pozeral a bol cistydenisoo.ga napísal:to iste robylo mn na yuki hawk 1 4t a bol som u kamarata v servise trosku zapchal privod vzduchu do filtra a ide to v pohode alebo skus este pozret na filter kde nasava nam je taka mrieska tu skus vycistit a ak neni spinava tak to upchaj 1/2 toho My hovoril ze raz tam bo tez 4t cina a on to mal spinave a robylo mu to a ja zas som to mal cite a tez to robylo
Re: netaha
dnes som mal trochu casu a som do toho trocha popozeral a nakoniec som prisiel na chybu - kabel co ide ku sviecke sa dotykal kablika co je spojeny s kostrou a ono to prebijalo aj cez izolaciu,cize sviecka stracala pocas jazdy iskru a preto chvilami motor stracal otacky, nechcel som tomu verit, ale hned som siel na skusobnu jazdu a scooter ide ako predtym, tak som sa zase nieco nove naucil, mozno to aj niekomu z vas v buducnosti pomoze