SVIECKA
Moderátor: Moderators
- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
- Skúter: neuvedený
SVIECKA
neviem ci tu uz bol taky delikatny problem ako mam .
no skuter ide tak ako ide ale mam problem ked idem niekde dhlhsiu cestu tak 20 minut uplne mi zacne haprovat a ma este jeden problem ze ked ho zohrejem tak hned nato ked ho vypnem nejde zapat ale ak hned vymenim sviecku ide zas ako hodinky a sviecka je pekna mam dve a menim ich takze nevviete mi porad v com je problem??
rozmyslal som nad nejakou lebsou svieckou ktora by zvladla vysiu teplotu lebo ked to vytiahnem tak je upne horuca
no skuter ide tak ako ide ale mam problem ked idem niekde dhlhsiu cestu tak 20 minut uplne mi zacne haprovat a ma este jeden problem ze ked ho zohrejem tak hned nato ked ho vypnem nejde zapat ale ak hned vymenim sviecku ide zas ako hodinky a sviecka je pekna mam dve a menim ich takze nevviete mi porad v com je problem??
rozmyslal som nad nejakou lebsou svieckou ktora by zvladla vysiu teplotu lebo ked to vytiahnem tak je upne horuca
podpis som si este nenastavil
- marko358
- st. skútrista
a neviem ci vam to pomoze nafotil som aj sviecku ale ked ju prirovnam k tej co je na porovnanie v louis katalogu tak sa zhodu s tou co je dobra
http://picasaweb.google.com/358.marko/Sviecka
a inac jedna sviecka je NGK R cr7hsa a druha denso ale nevim aka prestne tu mi tam daly ked to opravovali v kosicach tak si nechaly moju a dali mi tam tu denso
http://picasaweb.google.com/358.marko/Sviecka
a inac jedna sviecka je NGK R cr7hsa a druha denso ale nevim aka prestne tu mi tam daly ked to opravovali v kosicach tak si nechaly moju a dali mi tam tu denso
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Kontaktovať užívateľa:
hmm zaujimave je ze ked vymenis viecku tak to ide ina to robieva ked to je pridrete ze nenastartuejs nastartuejs az za studena ked sa vsetko stiahne trosku ale nechapem preco ti to ide ked vymenis sviecku a co som pozeral foro sviecka neni od oleja akurat ze by si ju utrel predtym
- n_king
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Ne Jún 15, 2008 6:02 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: SVIECKA
ale radim ti nemen sviecku ked je motor zohriaty mozes si dosrat zavitmarko358 napísal:neviem ci tu uz bol taky delikatny problem ako mam .
- marko358
- st. skútrista
to>all zatial diki za rady ale no neviem ale ked idem mam taky pocit jek keby nestihalala sviecka pri tej teplote a este pridam fotky ked to bolo rozobrate ale to robilo aj predtym
to>n_king A preco to nechce nastartovat ??? a stou bublinou myslis ze to bude robit stale?? robi to tak dobrych 400 km
to>sparco karburator je cisty jak lalia
to>patrez13 mam automat sitic ale nemam poruke ziaden co by som odskusal ale mozem testnut ho vypat ked je teply a ktej sviecke sviecka vyzera celkom v pohode
to>peter1029 neboj sa je tak do bledo hneda
to>theruck sak oni robia iba 4t ak sa nemilim
to>n_king A preco to nechce nastartovat ??? a stou bublinou myslis ze to bude robit stale?? robi to tak dobrych 400 km
to>patrez13 mam automat sitic ale nemam poruke ziaden co by som odskusal ale mozem testnut ho vypat ked je teply a ktej sviecke sviecka vyzera celkom v pohode
- n_king
- kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
v mojom pripade to nechce nastartovat asi po 20 min po vypnuti motoru lebo na sviecke je olej, ked to ocistim handrou resp. kupim novi sviecku tak v pohode startuje. V tomto pripade na tvojej sviecke nie je vidiet olej ze by tam bol. A co sa tyka tej bubliny, tak raz ju tam mam a teraz som ju tam nevidel ona sa strati casom, ale robilo mi to take iste problemy na vacsom plyne ako tebe. O aky motor sa jedna 4T alebo 2T??marko358 napísal:to>all zatial diki za rady ale no neviem ale ked idem mam taky pocit jek keby nestihalala sviecka pri tej teplote a este pridam fotky ked to bolo rozobrate ale to robilo aj predtym
- marko358
- st. skútrista
to>n_king je to 4t a mne to naskoci skor tak do 8 min problizne zalezi natom ako je teplo
to>TomasARN sak prestne na to som myslel len by som bol rad keby mi niekto poradil sviecku ktora zvlada aj velke zatazenia nejaka ze sportova podla mna to ten ventilator nestiha uchladit
to> vymazal som si ss a nespominam si tvoj nick tu mas ten link http://picasaweb.google.com/358.marko/Volnobeh
a ak ide o to moze to byt tym volnobehom ten sa raz za cas rozladi
to>TomasARN sak prestne na to som myslel len by som bol rad keby mi niekto poradil sviecku ktora zvlada aj velke zatazenia nejaka ze sportova podla mna to ten ventilator nestiha uchladit
to> vymazal som si ss a nespominam si tvoj nick tu mas ten link http://picasaweb.google.com/358.marko/Volnobeh
a ak ide o to moze to byt tym volnobehom ten sa raz za cas rozladi
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
ja mam tiez sviecku NGK cr7hsa, ale neviem, ktora by bola lepsia,,... iridiova to nebude, tak skor len ine cislo, skus zistit v predajni adams... tam, kde si kupoval
Naposledy upravil/-a TomasARN v Pi Júl 11, 2008 12:50 pm, upravené celkom 1 krát.
- n_king
- kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
a ked hovoris ze si teraz furt menil sviecku, tak maj na moto namontovanu sviecku normalne, klucik maj v pozicii off a postupne rukov davaj pomaly dole nakopavacku a presvec sa ze ti nahodou neunika tlak aj vedla sviecky, to by si pocuk ze by to tak sicalo ze vzduch ide odtial. Lebo mne sa pokazil zavit tak na motorke
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
nevymyslaj nad BRISK svieckou, ak ak nemas, tak tad daj NGK CR7HSA, ta je velmi dobra a cena je 136 Sk, ja som este vymenil fajku za NGK, lebo povodna mi pri cca 800 km zacala stale vypadavat, kazdych 100 metrov bola dole.... fajka stala tusim 150 Sk a vyhodil som aj blby uhlikovy kabel a dal poctivy zakazany medenyn_king napísal:ja ani nevim aka je tam sviecka, ale keby som si mal vybrat aku kupim tak ja by som kupil BRISK cislo nevim ale do simsona mi pasovala N17(teraz neviem ci pred cislom N alebo Y) tu neviem ako to je.
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
ja som to bral v elite www.elit.sk
-
- Jánošíkov bratranec
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 8:09 pm
- Kontaktovať užívateľa: