predzapal ?
Moderátor: Moderators
-
- skútrista
- Dátum registrácie: Št Okt 12, 2006 9:27 pm
- Skúter: Quanťung
predzapal ?
chcem sa vas opitat : zadrel som tak ze mi vyletel poistny kruzok takze zadretie bolo tvrde teras som nahodil valec ale ked s nim idem tak strasne prehrieva prejdem kusok cca 300m a vyfuk je neskutocne zeravi strasne teplo s neho ide oproti tomu predchadzajucemu ktori som tak zahrial asi po 40 KM trase do Moraviec ... ked necham uplne vychladit tak valec ide ako odtrhnuty slape ako svina ale zahrejem ho troska pridam plyn a ist sice ide ale strati zivot ... proste ide nahovno a este sa mi stalo po ceste na benzinku ze mi to ras vynehalo a cestov domov mi to asi strelilo z vyfuku alebo som mozno aj po dakom kameni presiel niesom isty . moja teoria bude takato : nemoze tam bit pokazeny predzapal tym ako som zadrel vlasne ze by este plamene slahaly do vyfuku atd. proste neskore odpalovanie , alebo taka malo pravdepodobna metoda spatna sviecka lebo som tam dal taku staru co som nasiel doma lebo som nemal ziadnu s kratkym zavitom len s dlhym z predchadzajucich valcov
skuste sa prosim vyjadrit ci mozem mat pravdu alebo vase teorie preco sa prehrieva a nasledovne straca vykon
skuste sa prosim vyjadrit ci mozem mat pravdu alebo vase teorie preco sa prehrieva a nasledovne straca vykon
/
- yukirally
- skútrista
- Dátum registrácie: St Jún 27, 2007 6:35 am
- Skúter: YUKI RALLY II
- Kontaktovať užívateľa:
Re: predzapal ?
neklam ze si nasiel doma ked som ti ju dal jaSmulo napísal:alebo taka malo pravdepodobna metoda spatna sviecka lebo som tam dal taku staru co som nasiel doma lebo som nemal ziadnu s kratkym zavitom len s dlhym z predchadzajucich valcov

podpis som si este nenastavil