Triska a pristup k nej

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
Miro159
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: So Jún 14, 2008 7:21 am
Skúter: Piaggio NRG mc3 AC - zatial v miernom tuningu
Kontaktovať užívateľa:

Triska a pristup k nej

#1 Príspevok od užívateľa Miro159 » Po Júl 28, 2008 1:03 pm

Caute all musim sa vas opytat ako mam vybrat karbec zo skútru Piaggio NRG mc3 AC odkial ? Napíste mi PLS podrobný návod dakujem....
podpis som si este nenastavil

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

Re: Triska a pristup k nej

#2 Príspevok od užívateľa geetee =) » Po Júl 28, 2008 1:10 pm

Miro159 napísal:Caute all musim sa vas opytat ako mam vybrat karbec zo skútru Piaggio NRG mc3 AC odkial ? Napíste mi PLS podrobný návod dakujem....
:gt1: :gt1: :gt1: :gt1: :gt1: :gt1: :gt1: :gt1: :gt1: :gt1:

no prepac, zvladnes dat dole vzduchovy filter? dva sroby su to, a ked das dole dekel co je na spodku sedacky tak tam najdes stahovacky ktore ked povolis tak mozes uvolnit karburator, ale ja osone si myslim ze s takymito znalostami ta prizabiju hadicky a plinove lanko
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz

Miro159
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: So Jún 14, 2008 7:21 am
Skúter: Piaggio NRG mc3 AC - zatial v miernom tuningu
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa Miro159 » Po Júl 28, 2008 1:31 pm

Tak sory ale ja som sa bal aby som nahodou nieco nepokazil vitiahnut by som to vedel len som cakal nejake upozornenie a nieco...tak OK lock dik

matopn
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa matopn » Po Júl 28, 2008 3:17 pm

geeteeho si nevsimaj on rype dokazdeho uz som si zvykol treba aj takeho na fore

Smulo
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Št Okt 12, 2006 9:27 pm
Skúter: Quanťung

Miro159

#5 Príspevok od užívateľa Smulo » Po Júl 28, 2008 3:36 pm

kasli na to radsej sa v tom nerip zanes to do servisu ked si nic nerozoberal este tak nech ti s tym pomoze odbornik lebo karburator dat dole je fakt najednoduchsia vec co moze bit
/

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#6 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Júl 28, 2008 6:00 pm

Sorry ale GT má aj tentokrát pravdu.....aký podrobný návod na vybratie karbecu???? Šak je to tak jednoduchá vec že ak na to dakto potrebuje nejaký návod..tak ozaj nemám čo k tomu dodať...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa alcatelko » Po Júl 28, 2008 6:23 pm

podrobny navod je naloz do vozika alebo po vlastnej osi do najblizsieho servisu...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa geetee =) » Po Júl 28, 2008 10:49 pm

alebo daj pol kila trhaviny okolo karbu a az ju odpalis tak sa karbik odmontuje aj sam :gt1:

matopn: ked sa niekto pita takuto kravinu ze podrobny navod na vymontovanie karburatoru tak pochybujem ze dokaze rozoznat bez navodu krizovy srobovak od plocheho a takyto nech sa radsej nicoho nechytaju lebo to s velkou pravdepodobnostou pokaslu a za 15min bude new tema s velavravnym nazvom "mam problem" a tam povie ze mu scooter zrazu nechce ist ze co je za problem a pritom nebude vediet ani napisat co ma za scooter, preco vznikol problem a ani ho poriadne popisat ako sa prejavuje, proste zase mi stupne krvny tlak
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz

Los Screamos

#9 Príspevok od užívateľa Los Screamos » Po Júl 28, 2008 11:17 pm

geetee =) napísal:alebo daj pol kila trhaviny okolo karbu a az ju odpalis tak sa karbik odmontuje aj sam :gt1:

matopn: ked sa niekto pita takuto kravinu ze podrobny navod na vymontovanie karburatoru tak pochybujem ze dokaze rozoznat bez navodu krizovy srobovak od plocheho a takyto nech sa radsej nicoho nechytaju lebo to s velkou pravdepodobnostou pokaslu a za 15min bude new tema s velavravnym nazvom "mam problem" a tam povie ze mu scooter zrazu nechce ist ze co je za problem a pritom nebude vediet ani napisat co ma za scooter, preco vznikol problem a ani ho poriadne popisat ako sa prejavuje, proste zase mi stupne krvny tlak
hej hej to je pravda kdo nevie odmontovat karb nech ide do servisu a ne zatazovat tu pi.ovinami inych nech sa ti ludia aj posnazia ne a nedavaju to sem lenosi... :x

Flash99
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: So Jún 14, 2008 3:59 pm

#10 Príspevok od užívateľa Flash99 » Ut Júl 29, 2008 12:43 am

skor ide o to nejaka rada na co dat pozor aby napr nevypadlo,nestratilo sa a tak..nieco miniaturne napriklad..

Los Screamos

#11 Príspevok od užívateľa Los Screamos » Ut Júl 29, 2008 12:51 am

Flash99 napísal:skor ide o to nejaka rada na co dat pozor aby napr nevypadlo,nestratilo sa a tak..nieco miniaturne napriklad..
sak ale napisem rovno ked uz ne a stratit sa tam neda nist

Flash99
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: So Jún 14, 2008 3:59 pm

#12 Príspevok od užívateľa Flash99 » Ut Júl 29, 2008 1:07 am

Los Screamos napísal:
Flash99 napísal:skor ide o to nejaka rada na co dat pozor aby napr nevypadlo,nestratilo sa a tak..nieco miniaturne napriklad..
sak ale napisem rovno ked uz ne a stratit sa tam neda nist
to ale on nemusi vedet a preto sa pyta..tiez som si mohol skor precitat ze na 4T piston ee :twisted: clovek sa uci na vlastnych chybach ale mudry sa uci na chybach druhych :lol:

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Kontaktovať užívateľa:

#13 Príspevok od užívateľa geetee =) » Ut Júl 29, 2008 7:31 am

co by mal stratit? karburator?

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#14 Príspevok od užívateľa VLADY » Ut Júl 29, 2008 5:32 pm

bože jak stratiť....budeš to snáď rozmontovávať na čistom upratanom stole a nie dakde na ulici na kanálom... :D A vôbec ak by si nebol lenivý tak si na nete naštuduješ dačo o karbecoch nejakú teóriu a nie sa tu pýtať na základné veci.... a o tom to je si myslíš že všetci čo tu dačo vedia sa to dozvedeli tak že sa tu pýtali??? asi sotva 8)Linky na to ako pracuje karbec nájdeš na každom scooter fóre...len treba hladať. :cry:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"