Kymco Spacer 50
Moderátor: Moderators
- cickadub
- trojkolkár
- Dátum registrácie: St Júl 30, 2008 12:57 pm
- Skúter: Aprilia Atlantic 500
- Kontaktovať užívateľa:
Kymco Spacer 50
ludia nema niekto nahodou tento skuter???kupil som ho z rakuska,jazdi v pohode,len mam maly problem.....neajko moc zere benzinu,cca 5-6l-100km,co je sakra vela...neviete cim to moze byt,co by bolo potrebne vymenit,ci v com by mohlA byt zrada???ma niekto skusenosti s tymto problemom???hladal som aj tu na fore,avsak o tomto skutry som nic nenasiel,ako aj na nete....este jedna vec,ako zistim,ci mam odblokovany ten variator,ci ako sa to volaaa....please nesprdnite ma hned na zaciatok,ale neni som moc technicky typ....
skuter mi ide tak max.65km/h...velmi pekne dakujem

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
ja osobne netuším čo to za scooter??? daj foto a hlavne opíš čo to má za sebou kolko KM asi to bude samozrejme 2T lebo 4T tolko žere asi len 500vka ak ju honíš naplno...Môže tomu byť kadečo, ale aj že len open filter k tomu velká tryska a zožere aj šnúrky od topánok???
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
V Tescu to mali ako 125ku alebo 150ku už ani neviem a Kymco to malo pomenované Dink alebo Jager tuším asi podla želania predajcu v tej ktorej krajine...a 50 ku som nevidel a tuším ani v SK katalogu z roku 2006 nebola . Tiež mohol šuhajko viac napísať...ktovie čo tam je za motor či Kymco alebo čo??? Ale aj tak ťažko radiť keď to človek nevidí naostro...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- cickadub
- trojkolkár
- Dátum registrácie: St Júl 30, 2008 12:57 pm
- Skúter: Aprilia Atlantic 500
- Kontaktovať užívateľa:
je to presne ten skuter na tej fotke...je to r.v2005,je to 50-tka,porovnaval som to s grand dinkom a bol skoro totozny s nim...ma nabehanych 5000km....je to 2-takt....ono ked ho odstavim,tak behom hodiny mam na zemy 2-3kvapky asi benzinu,potom uz nic nekvapka,,,,vytecie to vzdy z rovnakeho miesta,na druhej strane,ako je vyfuk.....myslim,ze je tam nejaka hadica,ktora vedie do filtru??ak sa nemylim,neviem,vobec sa tomu nerozumiem...ale asi to bude mat s tou spotrebou nieco spolocnee