MA NIEKTO SKUSENOSTI?ALEBO RADU
aRN 150 nedrzi volnobezne otacky a nestartuje za studena
Moderátor: Moderators
-
ARES
aRN 150 nedrzi volnobezne otacky a nestartuje za studena
NAZDAR...mam mensi problem,scoot mi nedrzi volnobezne otacky,na kazdej kryzovatke musim pridavat plyn aby mi nezdochol,ak je scoot studeny tak mi nechce nastartovat chyti az po 10-15 minutach(dnes rano ,ked som siel z prace mi nenastartoval ani mo 40 min.,az ked so prisiel pon poobede skocil na prvu supu.....scoot ma 2 roky a najazdene 8.300KM,uz sa mi to stalo ked bol novy po 4 mesiacoch jazdenia,v servise mi povedali ze museli naladit ventili.Ja som ale pocul ze je to kravina ze 4-tak sa neladi,ze na tom by sa mi nemali ventili rozladit.

- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Tam by som už scootra do servisu nedal.To bude istotne odborník ten mechoš...ale asi chcel machrovať že sa rozumie alebo akože aby si mohol vypáýtať za opravu vaicej .... rozštelované ventily??? to by museli mať vôlu 2 mm namiesto 0,1 aby ten motor nešiel natočiť...a taká vôla sa nespraví len tak samosato....A dokonca z praxe viem že niekedy ide natočiť aj motor čo má skočený remeň aj o pár zubov....Akurát že ten zvuk bol nemdobrý a výkon tiež.... 
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
-
ARES
-
denisoo.ga
- Jánošíkov bratranec
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 8:09 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Inak aj ja som mal stim problem na 4T yukinke a najpr chytalo az po 10 min ked chytilo dusilo atd.. a zrazu nechce startovat vobec berem do servisu a powedal ze treba nastavit ventili spravil to a zadny problem
honda dio --) yuki hawk --) ducati monster --) honda fmx a aktualne je to honda cb 600f hornet 
- theruck
- Site Admin

- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
no na 4 takte to moc normalne neni. asi ma neco so syticommatopn napísal:ked prudko uberires plyn jenormalka ze streli do vyfuku pozri si filter benzinovy, karburator ci ej cisty a vyskusaj aj sviecku ci nedava zle iskru sa, ale najskor to bude v SITICI vysksuaj ked ti nejde natartovat upchat privod vzduchu ci naskoci
- theruck
- Site Admin

- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
to sa mi verit nechce. ale podla vzorca nastavenie ventilov>nastavenie karburatora/zarucna oprava sytica mi to aj dava celkom zmyseldenisoo.ga napísal:Inak aj ja som mal stim problem na 4T yukinke a najpr chytalo az po 10 min ked chytilo dusilo atd.. a zrazu nechce startovat vobec berem do servisu a powedal ze treba nastavit ventili spravil to a zadny problem
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ako prva by som skusil vymenit china sviecku 
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
-
ARES
Takze pravdepodobne bude daco s karburatorom ked som rano nevedel nastartovat,dal som dolu sviecku a skusil nakopnut a prst som mal suchy,svieck iskru hadze takze sa nedostava dostatok paliva.sviecku som namocil do benzinu zasroboval a naskocilo na prvy sup a ked som sa previezol tak sa to dusilo jak hovado a nakoniec zdochlo.pochvilke naskocil a scoot isiel normalne az na to ze nedrzal otacky ked som stal.
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
nemas niekde polamanu prirubu gumenu? pershing by vedel porozpravat co to narobi 
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
-
kojak
- trojkolkár

- Dátum registrácie: Po Sep 01, 2008 10:39 pm
- Skúter: VTR1000
4T:
nedaju sa nastavit volnobezne otacky (raz su vysoko potom klesnu...)
-netesnost medzi hlavou a karburatorom (falosny vzduch prasknute koleno)
nestartuje za studena:
-na 99% nefunguje el sytic -rozobrat vycistit premerat
zdochne alebo slabo taha po zahriati
-mala vola ventilov nastavit kazdych cca 4000km [/b]
nedaju sa nastavit volnobezne otacky (raz su vysoko potom klesnu...)
-netesnost medzi hlavou a karburatorom (falosny vzduch prasknute koleno)
nestartuje za studena:
-na 99% nefunguje el sytic -rozobrat vycistit premerat
zdochne alebo slabo taha po zahriati
-mala vola ventilov nastavit kazdych cca 4000km [/b]
-
ARES