problem so startovanim
Moderátor: Moderators
- miiireeec
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Máj 26, 2008 12:13 pm
- Skúter: Yamaha XT 660 X
problem so startovanim
zdravim..no tak chybicka se vloudila...uz dlhsi cas mi nechce chytat...po 3 dnoch ked startujem tak najskor musim prekopat aby chytil elektricky...a teraz ked som prisiel z italie tak som 3 min kopal a nic...ked naskocil strasny dym z laufu...bohata alebo chudobna zmes..??...triska..??....poradte...
Yamaha - ride the right bikes
- ApriliaSR50
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Apr 04, 2008 9:42 pm
- Skúter: Aprilia sr50 r
- ApriliaSR50
- st. skútrista
- ApriliaSR50
- st. skútrista
- ApriliaSR50
- st. skútrista
Áno mám....predstav si ...a myslím si že mojimi rukami ich prešlo viacej než tvojími....ale možno si to len ja namýšlam...čo ja viem....a okiško dondi ke mne domov..nehám moju terajšiu katanu stáť 2týdne a nakopnem na 1vý krát....čo ty na to? a keď nie tak ja platím plnú tebe a keď áno tak plnú ty mne ?? čo ty na to?skaza napísal:mas skuter???hm skus to vyskjusat nechaj si skuter 2 tyzden stat a ze ciho potom hned nakopnes na prvu.myslim si ze ventilom to nebude
- skaza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 3:40 pm
- Skúter: Keeway Focus
hm tak potom uznavam si borecPlasma napísal:Áno mám....predstav si ...a myslím si že mojimi rukami ich prešlo viacej než tvojími....ale možno si to len ja namýšlam...čo ja viem....a okiško dondi ke mne domov..nehám moju terajšiu katanu stáť 2týdne a nakopnem na 1vý krát....čo ty na to? a keď nie tak ja platím plnú tebe a keď áno tak plnú ty mne ?? čo ty na to?skaza napísal:mas skuter???hm skus to vyskjusat nechaj si skuter 2 tyzden stat a ze ciho potom hned nakopnes na prvu.myslim si ze ventilom to nebude