variator alebo spojka???
Moderátor: Moderators
-
Barby_17
variator alebo spojka???
vymenil som vrtuľu čo chladi vario lebo bola nadlomena a roztavenaa,,...a aj som valčeky vymenil vo variu no šľapalo to v super, ale teraz ked sa rozbieham a pomaly pridam plyn ta tak mi cukne s celou motorkou
no ked sa rozbehnem tak je to v poho len pri tom rozbiehani to tak cukne
čo to može byť???
-
Barby_17
Gilera Typhoon 50
no s celym zadnym kolom , bud vario alebo spojka, da sa to prirovnať ked naraz pustiš spojku na aute, ale spravi to raz dvakrat za rozbiehania a potom všetko OK
-
Barby_17
hmm
tak menil som valčeky neviem presne ake idu ale asi 7,5 g a take som tam aj dal, možno to robi preto lebo su fungel nove valčeky? , ale mal som dole aj spojku, no dneska som kukal po dekel tak všetko vyzera ako ma, no neviem.... ale taky to je pocit jak kopanec od zadu pri nizkych otačkach...
-
Barby_17
-
Barby_17
- matopn
- motorkár

- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
tak an tu vazelinu na to masnotu sa ti nachyta prach a moze ti zadret napr len ejden valcek a uz ti to moze robit ze ti to tak trhne to moze byt presno ono valceky sa dostanu na urcitu hranicu teraz je tam spina vazelina och nepusti dalej a pri vyssich otackach ako keby vystrelia ak sa mylim opravte ma
podpis som si este nenastavil
-
Barby_17
-
Barby_17
-
Barby_17
-
Barby_17
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Inak aby ste boli v obraze .... niekedy sa do varca dáva špeci silikonová vazelína ...som videl taký varec na Pežote origo namastený ešte z fabriky... 
A ak tie valčeky majú takú silu že premôžu kontrastku a aj ťah remeňa ktorý sa snaží pri zaťažení tlačiť smerom dole na menší priemer remenice a oni ho aj tak držia hore na max. priemere že si neporadia z nejakou vazelínou????

A ak tie valčeky majú takú silu že premôžu kontrastku a aj ťah remeňa ktorý sa snaží pri zaťažení tlačiť smerom dole na menší priemer remenice a oni ho aj tak držia hore na max. priemere že si neporadia z nejakou vazelínou????
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
- FoXiK
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
podla mna to je presne to co robilo kamaratovi na sliderovi.. mal tvrdsiu kontru az cervenu a trhlo mu to presne tak ako pises.. alebo sa ti rychlo kusne spojka alebo co .. ale to je blbost, vazelina hej lebo sa nerozteka ale musi byt dost jemna, nie ze tam das cervenu jak na loziska a budu ti te valceky stat potom a nie sa odvalovat.. pekne to poutieraj a ked to bude ciste tak nove valceky sa Urcite budu odvalovat ako tie stare ktore mali pozrazane hrany, logika nie? , aj ja som dnes menil 
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
-
Barby_17
hmmm to je tiež pravdaaaa...., ale ta potom kde je chyba?? dokedy som nedaval dole spojku to nerobilooo.... ale no so spojkou som nič nerobil iba som ju stiahol v celku dole a potom nas5 nahodil...., veľmi sa mi nezda aby bola v tom chyba no ale neviem..... ale ani tej vazeliny tam neje toľko aby to tie valčeky brzdiloo... a chyba je podľa mňa len v spojke alebo variu
-
Barby_17
- THeBaNDiT
- moderátor

- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
skontroluj, ci si spojku dobre dotiahol... ci tam neostalo nieco uvolnene, resp. sa slabym utiahnutim nepovolilo...
(EDIT: aj ked teraz mi napadlo, ze logicky by to malo byt konstruovane tak, aby sa to pri zabere dotahovalo... pri brzdeni motorom by sa to sice malo tendenciu povolovat, ale kazdemu je jasne, ze vacsie sily vznikaju pri rozbiehani nez pri brzdeni motorom... tak ci tak keby som ja mal taky problem a mal moznost to skontrolovat, skontroloval by som si to)
(EDIT: aj ked teraz mi napadlo, ze logicky by to malo byt konstruovane tak, aby sa to pri zabere dotahovalo... pri brzdeni motorom by sa to sice malo tendenciu povolovat, ale kazdemu je jasne, ze vacsie sily vznikaju pri rozbiehani nez pri brzdeni motorom... tak ci tak keby som ja mal taky problem a mal moznost to skontrolovat, skontroloval by som si to)
Naposledy upravil/-a THeBaNDiT v Pi Sep 05, 2008 8:54 pm, upravené celkom 1 krát.