Gufera???
Moderátor: Moderators
- ANIKO
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Pi Aug 01, 2008 3:50 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Gufera???
Čavte nevie mi tu niekto poradiť ako sa menia gufera na prednej vidlici?? Ešte som to nerobil tak neviem
. Bol by som rad keď mi pomôžete za info vopred dakujem. Keby pomohlo mam Piaggio NRG MC2.

podpis som si este nenastavil
- lil_b
- moderátor
- Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Gufera???
ja som to robil na roxovi
vytiahol gumičky, potom segerky, ocelove zatky ktore mali gumeny o-kružok, strunu, potom cely klzak, vylial olej, daj dole segerky na guferach, dal ich dole, (boli lepene tak trocha nožik) potom nove, naspeť segerka, naspeť klzak, struna, nalial olej (novy), naspäť zatky, segerky a bolo.
klzak bol v tlmiči uchyteny dole jednym imbusom, musel som ho povoliť pneu pištolou lebo sa točil spolu s tou vložkou v klzaku
na www.easyparts.nl si to tam najdi, v genuie parts či jak sa to piše, je su tam technicke vykresy a popis každej sučiastky.
vytiahol gumičky, potom segerky, ocelove zatky ktore mali gumeny o-kružok, strunu, potom cely klzak, vylial olej, daj dole segerky na guferach, dal ich dole, (boli lepene tak trocha nožik) potom nove, naspeť segerka, naspeť klzak, struna, nalial olej (novy), naspäť zatky, segerky a bolo.
klzak bol v tlmiči uchyteny dole jednym imbusom, musel som ho povoliť pneu pištolou lebo sa točil spolu s tou vložkou v klzaku

na www.easyparts.nl si to tam najdi, v genuie parts či jak sa to piše, je su tam technicke vykresy a popis každej sučiastky.
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Gufera???
lenze on ma piaggio usd vidlicu a to je operacia mozgu...ja som sa na to vykaslal a jazdil som bez oleja
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov