1: cawte chalani....pocuvajte mam taky problem no ktory som nenasiel este odpoved ..........mam cpi oliver sport aaa mi praskla benzinova hadicka tak som dal nahradu kym mi dojde objednana.ale ta je o nieco tensia ako ta original co som tam mal a teraz ked idem tych 40km/h tak mi to zakape a motor chiti zase ked padnem 30km/h a toto sa opakuje kym mi uplne nezdochne moze to byt tou hadickou? ak mate este niake napady tak prosim napiste aby som to vedel dat do hromady
2:a druha otazka ked chcem nastartovat tak mi niekedy nechce chytit az ked rukou ucpem privod vzduchu na vzduchovom filtri tak az vtedy mi to naskoci . Cim to moze byt vopred vam vsetkym dakujem
STASTNE A VESELE WAM PRAJEM :bigsmurf:
zakapavnie
Moderátor: Moderators
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: zakapavnie
no tym ze mas malo benzinu v karburatore mozno aj tou hadickou
takze ked teraz vymenim naspet tu hadicku tak cisto teoreticky by to malo slapat ze?a ako mozem pustit viacej benzinu do karburatoratheruck napísal:no tym ze mas malo benzinu v karburatore mozno aj tou hadickou
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
jasne >>>hadice maju v gume kolko chces>>>abo daj z vina
podpis som si este nenastavil
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
tak isto ako mozes pustit viacej vody do bazena/suda193patrick napísal:takze ked teraz vymenim naspet tu hadicku tak cisto teoreticky by to malo slapat ze?a ako mozem pustit viacej benzinu do karburatoratheruck napísal:no tym ze mas malo benzinu v karburatore mozno aj tou hadickou
- yanchi
- skútrista
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 8:07 pm
- Skúter: N/A
- Kontaktovať užívateľa:
.....theruck napísal:tak isto ako mozes pustit viacej vody do bazena/suda193patrick napísal: takze ked teraz vymenim naspet tu hadicku tak cisto teoreticky by to malo slapat ze?a ako mozem pustit viacej benzinu do karburatora

podpis som si este nenastavil