...Po spomalení nezrýchluje
Moderátor: Moderators
...Po spomalení nezrýchluje
Zdravím ,naskytol sa urcity problem ... Vsimol som si to uz na jesen ked uz boli nizsie teploty (v lete to nerobilo) ... ze ak sa vozim na skutry ,idem napr 60-70 ...nasledna spomalim do zakruty alebo jednoducho pribrzdim tak na 20-40 ...skuter neni schopny sa nasledne rozbehnut do maximalky .. pridava velmi pomaly (az tak ze brzdim premavku ) ...casto krat som musel zastat na krajnici .. a potom ked pridam uz nema problem sa rozbehnut do maximalky za par sekund .. Moze to byt tym ze je skuter studeny alebo nieco podobne ? ...prosim o nejake rady
- amusafuna
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Ne Jún 10, 2007 9:00 pm
- Skúter: neuvedený
Re: ...Po spomalení nezrýchluje
Nie som si isty ale myslim ze to robi kontrasna pruzina, pockaj si pre istotu na rady ostatnych
podpis som si este nenastavil
- PeterZ
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
Nie je to o tom, že pri znížení rýchlosti Ti zostane spojka pripnutá ale motor už nemá pri tých otáčkach moment? Keď zastaneš - vlastne odpojíš spojku , rozbehneš ho do otáčok, kde už má moment a potom zopne spojka a rozbeh je OK. Laďáky ( teda neviem či máš) sú citlivé na minimálne otáčky a popri tom stratíš moment motora. Asi to nemáš zladené - vario.
Naposledy upravil/-a PeterZ v St Mar 18, 2009 2:21 pm, upravené celkom 1 krát.
- PesFilipes
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Okt 03, 2008 4:07 pm
- Skúter: moto-Honda hornet cb600 f
No ja som mal tiež podobný problém ale len v kopci a bola to kontrastka,,, menil si ju už niekedy?
- amusafuna
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Ne Jún 10, 2007 9:00 pm
no ale prave na tento ucel sluzi predsa kontrastka, vlastne ako keby si v tej chvili preradil na nizsi stupen , ale ked je mekakontrastka tak nevladze vratit remen, vlastne nepodradi, nevladze, myslim ze vario to nebudePeterZ napísal:Nie je to o tom, že pri znížení rýchlosti Ti zostane spojka pripnutá ale motor už nemá pri tých otáčkach moment. Keď zastaneš - vlastne odpojíš spojku , rozbehneš ho do otáčok, kde už má moment a potom zopne spojka a rozbeh je OK. Laďáky ( teda neviem či máš) sú citlivé na minimálne otáčky a popri tom stratíš moment motora. Asi to memáš zladené - vario.
- PesFilipes
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Okt 03, 2008 4:07 pm
- Skúter: moto-Honda hornet cb600 f
Možno že je to práve tým že kontrastka je slabá a vario zle zladenéamusafuna napísal:no ale prave na tento ucel sluzi predsa kontrastka, vlastne ako keby si v tej chvili preradil na nizsi stupen , ale ked je mekakontrastka tak nevladze vratit remen, vlastne nepodradi, nevladze, myslim ze vario to nebudePeterZ napísal:Nie je to o tom, že pri znížení rýchlosti Ti zostane spojka pripnutá ale motor už nemá pri tých otáčkach moment. Keď zastaneš - vlastne odpojíš spojku , rozbehneš ho do otáčok, kde už má moment a potom zopne spojka a rozbeh je OK. Laďáky ( teda neviem či máš) sú citlivé na minimálne otáčky a popri tom stratíš moment motora. Asi to memáš zladené - vario.

- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Kontaktovať užívateľa:
a mozno je to tym ze sa ti zaseknu valceky a neklesnu ti kukol by som to vsetko preistotu
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ja bych to tez videl najprv na valceky