Max. otacky
Moderátor: Moderators
- amusafuna
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Ne Jún 10, 2007 9:00 pm
- Skúter: neuvedený
Max. otacky
Nazdar vsetci, mam problem zo svojim zihadlom, dal som ho na stojan a skusal vytocit na max. otacky a skuter spravil to ze vytocil na max. otacky a hned nato spadli otacky asi na polovicu a pri polovicnych otackach znovu naskocilo a vytocilo naspet na max. otacky a to som v kuse drzal plyn na plno a tak sa to stale opakovalo, nestretol sa s tym uz nahodou niekto, zeby tryska , mam 68 trysku , mam tam malossi sport, next r , multivar a DO 12 mm, a este dalsia vec moze sa stat ze som nemal na vyfuku restrikciu lebo ja som ziadnu nenasiel je to next r, dik za kazdu odpoved
podpis som si este nenastavil
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Nov 18, 2008 4:50 pm
- Skúter: nemám
- Kontaktovať užívateľa:
- amusafuna
- st. cyklista
Re: Max. otacky
Tym to urcite nie je, robil som to pri zahriatom motore
- Rips.
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
- Skúter: Kawasaki er6n 2010
Mne to robi tiez a kamos mi vravel ze mam zkontrolovat vzduch filter ze jemu to robi krosa ked ma spinavy
Ale este som to nepozeral takneviem 

- amusafuna
- st. cyklista
Filter cistyRips. napísal:Mne to robi tiez a kamos mi vravel ze mam zkontrolovat vzduch filter ze jemu to robi krosa ked ma spinavyAle este som to nepozeral takneviem
- Rips.
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
- Skúter: Kawasaki er6n 2010
Tak som zvedavy v com to bude ja tu moju herku rozoberem a dam vedet ci pomohlo
ale najskorej to bude chudobnou zmesou bud malo benzinu alebo vzduchu ale netusim v motoroch som debil 

- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
.... podla popisu tipujem na sanie falosneho vzduchu-pri najvacsom podtlaku prisaje vzduch,ochudobni zmes,po spadnuti otacok sa zmes upravi a zas otacky stupnu ... alebo triska ....
- amusafuna
- st. cyklista
falosny vzduch to nebude, nove simeringy a pretesnene aj sanie na karbe a prirube a kontrolovane 2 krat, ja tipujem tiez trysku ale chcel som vediet ci niekto to nevie nahodou na sto percent ze co to je, alebo myslite ze ihla ma ist vyssie? no neviem, neviem ale zda sa mi ze 68 tryska na 70 valec a vyfuk je asi mala ale sviecka ma peknu farburspeed napísal:.... podla popisu tipujem na sanie falosneho vzduchu-pri najvacsom podtlaku prisaje vzduch,ochudobni zmes,po spadnuti otacok sa zmes upravi a zas otacky stupnu ... alebo triska ....
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
podla mna to je tym ze to robis na stojane a uvolni sa ti remen a pribrzdi ti to
- amusafuna
- st. cyklista
uz je to nastastie vyriesene potrebovalo to vecsiu trysku bola tam 68 a teraz je tam 90 a ok , az na to ze mi praskli kruzky, smola co 

- jean
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
Lebo si debil, na prázdno vytočiť motor na max. čo iné sa dalo čakať, že?
- jean
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
Aniko, lebo ty vieš uhádnuť, či nejaké ložisko nechytilo loker
. No šak nevadí
, točte ďalej.

- Martin091
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 09, 2008 2:26 pm
- Skúter: Keeway Arn 125
nechcelo sa mi to vsetko citat, ale ak tu bolo povedane co napisem tak sry. Ja si myslim, ze to robilo preto, ze ti to proste prehadzovalo, aj mne to robi. Ale osobne si myslim, ze je blbost to vytacat bez zatazeamusafuna napísal:Nazdar vsetci, mam problem zo svojim zihadlom, dal som ho na stojan a skusal vytocit na max. otacky a skuter spravil to ze vytocil na max. otacky a hned nato spadli otacky asi na polovicu a pri polovicnych otackach znovu naskocilo a vytocilo naspet na max. otacky a to som v kuse drzal plyn na plno a tak sa to stale opakovalo, nestretol sa s tym uz nahodou niekto, zeby tryska , mam 68 trysku , mam tam malossi sport, next r , multivar a DO 12 mm, a este dalsia vec moze sa stat ze som nemal na vyfuku restrikciu lebo ja som ziadnu nenasiel je to next r, dik za kazdu odpoved
- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
Martin091 - keby si menej myslel a viac cital tak vies ze to bola triska - takto sa toho vela nenaucis
...