Cistenie vyfuku
Moderátor: Moderators
- Savage
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Máj 05, 2009 6:29 pm
- Skúter: Piaggio Typhoon
Cistenie vyfuku
Newiem nikde som nenasiel takuto temu tak som ju zalozil,newiem ako vycistit pripadne nastriekat vyfuk,lebo je dost hrdzavy a tak by som bol rad keby sa mi ho podarilo nastriekat alebo nieco take,dik za rady
- Prílohy
-
- skuter.jpg
- (29.6 KiB) 1399 stiahnutí
podpis som si este nenastavil
-
- Jánošíkov bratranec
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 8:09 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Cistenie vyfuku
co na tom preboha nechapes osmirglujes a streknes farbou na vyfuky alebo niakou co vydrzi vacsie teploty
honda dio --) yuki hawk --) ducati monster --) honda fmx a aktualne je to honda cb 600f hornet 

- toxic
- cyklista
- Dátum registrácie: So Apr 25, 2009 4:30 pm
- Skúter: Simson S51/S70 Elektronic
- Kontaktovať užívateľa:
výfuk môžeš znútra aj vypáliť ale to nie je veľmi účinné ani dobré, najlepšie je keď ho ošmirgluješ šmirglom alebo drôtenou kefou, a nastriekaš nejakym termolakom.jesko93 napísal:no o to mi slo ze ci farbou na vyfuky
Simson S51/S70- 2 kanál z origo kľukou, karb Bing, 17 zub. primár, zelená peugeot metla
Viac http://www.toxicsimson.estranky.sk/
Viac http://www.toxicsimson.estranky.sk/
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
a ja som podla nazvu myslel, ze sa pytas na to, ako ocistit vyfuk zvnutra (od oleja a usadenin)
kedze mas na mysli zvonku, tak ak dobre pamatam, PeterZ nedavno osetroval svoj ladeny vyfuk, zvonku... viac v citacii:
kedze mas na mysli zvonku, tak ak dobre pamatam, PeterZ nedavno osetroval svoj ladeny vyfuk, zvonku... viac v citacii:
zdroj: http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... &start=125PeterZ napísal:Včera som demontoval výfuk a dnes šiel na opieskovanie a metalizáciu hliníkom tu v Žiari.
http://www.metakov.sk/sk/metalizacia.aspx Získal som tým veľa rokov životnosti výfuku (8 a viacej). Pieskovanie 3€ metalizácia 12€. Nastriekam ho ešte čiernym teplo odolným sprejom do 690 C a mám nadlho vystarané aby výfuk nekorodoval.
Stav po metalizácií
Tu je po nastriekaní teplu-odolnou čiernou farbou.
- Looserqo
- cyklista
- Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2008 1:08 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Cistenie vyfuku z vnutra
niekde tu na fore (treba pohladat) niekto (hmm asi to bol viper) pisal, ze vyfuk z vnutra sa da ocistit tym granulovanym pripravkom na cistenie sifonov, maju to bezne v drogerii.
nasypat, zaliat vriacou vodou, necha postat tak den a vyliat ... a znova ..
a hlavne dobre vyplachnut a vysusit pokial to nejak ide.
ja som to tiez tak cistil, no vysiel z toho poriadny bordel na niekolko krat, tak predpokladam, ze to fungovalo.
niekde tu na fore (treba pohladat) niekto (hmm asi to bol viper) pisal, ze vyfuk z vnutra sa da ocistit tym granulovanym pripravkom na cistenie sifonov, maju to bezne v drogerii.
nasypat, zaliat vriacou vodou, necha postat tak den a vyliat ... a znova ..
a hlavne dobre vyplachnut a vysusit pokial to nejak ide.
ja som to tiez tak cistil, no vysiel z toho poriadny bordel na niekolko krat, tak predpokladam, ze to fungovalo.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Granulovaný prípravok na sifóny ja aj HYDROXID DRASELNÝ alebo aj SODNÝ. Je to svinsky leptavé na pokožku takže OSTOROŽNO!!!! gumové rukavice a niečo na oči ! A ak sa dakto nedajboh oleje tak to treba neutralizovať napríklad octom , lebo vodou to dosť dlho trvá než sa zmyje dole z pokožky.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

co stoji priblizne ten granulovany pripravok??a to sa tam jako nasype trebo rozobrat vyfuk??alebo iba cez ten koniec? 

- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
sifo stoji par korun,na vyber mas len dva otvory,po nasypani a zaliati horucov vodov treba pocitat z patricnou chemickou reakciou - zovretim vody a vznikom velkeho tepla - pozor na obarenie - najlepsie je prvikrat vyskusat reakciu mimo fucku s mensim mnozstvom ....
- Luko
- chodec
- Dátum registrácie: So Apr 21, 2012 8:11 am
- Skúter: Peugeot Jet Force 50 TSDI
2,50 eur 50glynkyn napísal:co stoji priblizne ten granulovany pripravok??a to sa tam jako nasype trebo rozobrat vyfuk??alebo iba cez ten koniec?
Luko Luck - Peugeot Jetforce 50 TSDI
max.r.80km/h
r.v.2009
max.r.80km/h
r.v.2009