Moderátor: Moderators
Ale na spodku nádoby karbecu nieje prepadová hadička ale odkalovacia a sa otvára a zatvára šroubom odkalovacím čo býva dakde na spodku plavákovej komory....takže ak Ti to tečie cez prepad tak je vysoká hladina paliva a ten plavák to ozaj nezatvára dostatočne alebo ak Ti to tečie cez tú spodnú odkalovaciu tak je na vine ten vypúšťací šroub...Kabi008 napísal:Ahojte, mam taky jeden problem ze mi tecie benzin z karburatora vyteka z prepadovej hadicky co je naspodu nadobky karburatora,.....
jedine novy karburator? ved existuje aj take ako nahradne diely do karbov...na dell orta sa da skoro vsetko zohnat ako nahradny diel...horsie je to s cinakmi ale aj tam sa to da len to trva dlhsie...Janko Marianka napísal:pozry sa ci ti nahodol neprehnul ten plesek pri plavaku skus fuknut tam kde je privod benzinu a skus zacvaknut plavak a ak ti bude prefucovat tak plesok je zly a ten neopravi nikto... potom je len sanca kupin novy karburator. Stalo sa mi to iste na stvorkolke najprv som nevedel co stim je a tak som pod tym nehaval daku nadobu...