po rozobrati a zlozeni nechce nastartovat - YAMAHA MBK 50
Moderátor: Moderators
-
- Dátum registrácie: Po Júl 07, 2008 5:29 pm
po rozobrati a zlozeni nechce nastartovat - YAMAHA MBK 50
nazdar mam skuter yamaha mbk 50 a mal som ho cely rozobraty a ked som ho zlozil tak mi nechce nastartovat iskru dava peknu a aj sviecka je mokra takze benzin doteka. pred rozobratim isel uplne normalne pls poradte nieco
podpis som si este nenastavil
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Re: PROBLEM S NASTARTOVANIM YAMAHA MBK
cvrkni do valca 2ml benzinu zasrubuj sviecku a startuj..len nezabudni daj fajku...ako kabel myslim
podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Re: PROBLEM S NASTARTOVANIM YAMAHA MBK
krumpliku, prezrad mi, napisal si nam sem tymto prispevkom clanok alebo recenziu? Nie, ze?
Tak preco si svoj topic vytvoril v sekcii Clanky a recenzie?
Nabuduce trosku popremyslaj, kam umiestnis svoj topic.
Vitam na fore, vypln si kolonku bydlisko (staci uviest okres) a skuter. A nepis nazvy topicov velkymi pismenami. Vela citaj (na fore sme uz kde co porozoberali) a potom sa pytaj. Tema je mnou premenovana a presunuta do vhodnejsej sekcie.

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: po rozobrati a zlozeni nechce nastartovat - YAMAHA MBK 50
ja by som ti pradil aby si to poskladal naspat tak ako to bolo predtym kedze neviem co si pod pojmom cely rozobraty predstavujes ty a ci sa do tej tvoje predstavy triafam aspon na 50% aj jakrumplik222 napísal:nazdar mam skuter yamaha mbk 50 a mal som ho cely rozobraty a ked som ho zlozil tak mi nechce nastartovat iskru dava peknu a aj sviecka je mokra takze benzin doteka. pred rozobratim isel uplne normalne pls poradte nieco