Moderátor: Moderators
Tak jazdi 20 km/h a budeš mať spotrebu len 2 lradim napísal:mam skuter gilera runner 2006 je tam robeny tuning - 70cc valec,yasuni vyfuk,karburator 19,variator,hebo remen ,lachke valceky ,tvrde spojkove pruzinky bol upravovany na zawody ma strasne vyskou spotrebu zere to 1l na 10 km/h uz som vrazil strasne vela penazi do toho aby som znizil spotrebu ale zere to stale tak isto ide to do 13000 otaciek normalne by mala byt spotreba 4-5l prosim porate ako to znizim![]()
ladil som aj karburator a sviecka je skoro do biela rozmyslam nat mekymi spojkovimi pruzinkami znizim otacky mozno by to pomohloKabi008 napísal:sviecku si kontroloval ci neni mokra? ak je zmen si trysku za mensiu...
rozbieha sa mi na 8000 otackach skusal som jazdit 50km/h ale spotreba sa nepohlaBobo napísal:Tak jazdi 20 km/h a budeš mať spotrebu len 2 lradim napísal:mam skuter gilera runner 2006 je tam robeny tuning - 70cc valec,yasuni vyfuk,karburator 19,variator,hebo remen ,lachke valceky ,tvrde spojkove pruzinky bol upravovany na zawody ma strasne vyskou spotrebu zere to 1l na 10 km/h uz som vrazil strasne vela penazi do toho aby som znizil spotrebu ale zere to stale tak isto ide to do 13000 otaciek normalne by mala byt spotreba 4-5l prosim porate ako to znizim![]()