CPI POPCORN - pridrete az zadrete?
Moderátor: Moderators
- Maty
- cyklista
- Dátum registrácie: Ne Aug 01, 2010 9:47 pm
- Skúter: CPI Popcorn 50
- Kontaktovať užívateľa:
CPI POPCORN - pridrete az zadrete?
Cafte borci, som tu novy scooter som si kupil včera CPI POPCORN 50 a dnes sa mi stal taky problem =( Včera večer som sa asi hodinu vozil v kuse a proste scootrik išiel fajn ale dnes cez den ked bolo vonku trošku teplejšie začal scooter akosi blbnut. Proste idem zo scootrom asi cca 2km a scooter začne dusit robi dak divne zvuky a skape, skusil som našratovat troška som musel pretačat štarter viac ako ked bol studeny ale naskočil za asi 3é sekund to iste TRrrrrrrrr a zase koniec tak mi to spravilo asi 4x potom to už vobec nešlo ani naštartovat ani nakopnut a potom som scooter nehal 10 minut postat na chladku a potom už išiel asi tak kilometer vpohode a potom tozačalo opat =( Neviete mi poradit či to može byt pridrete alebo čo lebo skušal som aj cez nakopavačku chyti všetko benzin doteka skušal som ho naštartovat a vytiahnut hadičku s karbiku a tiekol pekne tak neviem mam hlavu v smutku včera som ho len kupil a porobil som s kamaratom taek bežne kontroly ako vyčistenie vzduch. filtra potom som remen vo variatory menil a proste neviem čo sa mu stalo večer išiel 60-65 a dne s ked išiel bracho tak išiel 30 a potom začal toto vystrajat. Fakt nechapem čo mu može byt, sviečku som včera kontroloval bola pekne do tehlovo červena vypalena olej tam je Castroalcky neviem važne skuste mi poradit Dakujem Vám =)
### upraveny nazov temy, vitame ta na fore, ale precitaj si pravidla fora - THeBaNDiT
### upraveny nazov temy, vitame ta na fore, ale precitaj si pravidla fora - THeBaNDiT
podpis som si este nenastavil
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: CPI POPCORN Pomožte
ake zvuky to robi?
pozri ten kabel co ide k sviecke na fajku ci ho nemas povoleny resp tu fajku samotnu
teraz uz ti to nejde ani studene?
pozri ten kabel co ide k sviecke na fajku ci ho nemas povoleny resp tu fajku samotnu
teraz uz ti to nejde ani studene?
- Maty
- cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
Vieš čo bol som sa teraz vozit a išiel som 50 motorka mi šla. Pekne štartovala chytila išla všetko ok. len ked bolo vonku mrte teplo a vozils om sa asi CCA 4km tak potom to začalo a ok skusim čii dava dobru iskru alebo tak lebo fakt neviem teraz išiel pekne ale bracho mi hovoril že to až po takych 4km začalo robit tak zajtra od rana budem bzučat a uvidim zatial skuste poradit čo vas napada. Nemože to byt tažkymi valčekmi vo variatore a naslednym prehriatim lebo scooter nechce ist viac a ma nizke otačky
- Maty
- cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
No chalani bracho mi povedal že ked sa bol vozit na tom on tak že ked mu to začalo tak zdochinat že mu začal dost prudko brzdit motor a že mu to raz či kolko krat nešlo štarterom vobec pretočit može sa to teda pridierat alebo janechapem už.
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
rozober to a hneď budeš vedel či je to pridrete....Rozobrate to máš maxima lne za pol hoďky.
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- Maty
- cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
Asi mi nič ine nezostava ako to rozobrat a pozrit sa na to. Na utorok som vybavil kamoša čo sa celkom do Scootrov rozumie tak to nejko zbuchame len dufam že to nebude pridrete lebo ma šlak trafi =(
- 9393andy
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Feb 11, 2010 12:07 am
- Skúter: Yamasaki ym150t
No len dúfaj že je to niečo banálne,ak si to kúpi za rozumnú cenu a hneď na další den ti začina blbnúť motorka,tak boh vie čo má za sebou
..Možno náhoda možno nie

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
ten scooter, co si si kupil, si kupil novy od predajcu alebo jazdeny od niekoho? Najma v prvom pripade by som to nerozoberal, pretoze rozobratim motora prides o zaruku a budes si celu opravu budes platit sam...
A ja by som tipoval najprv pridrety a potom zadrety motor a ako pricinu by som videl ten Castrol olej. Vidi sa mi, ze Castrol robi oleje len pre vykonnejsie dvojtakty, ktore tocia vyssie otacky, a tie lacne cinske poldecaky s nizkymi vykonmi a otackami o tretinu nizsimi sa pouzitim takehoto oleja zadieraju... pred par rokmi sa to tu spominalo. Castrol sa do cinskych poldecakov neoporuca(l).
Ak to mas v zaruke a do nicoho si pred tym nebabral, tak ani teraz do nicoho nebabri a pekne to odnes predajcovi. A najma si ziadaj papier o reklamacii s datumom, popisom zavady, peciatkou a podpisom, aby mali povinnost sa k tomu riadne vyjadrit resp. opravit/vymenit/vyplatit do 30 dni... Navyse sa mi zda, ze v pripade zamietnutia reklamacie to musia podlozit znaleckym posudkom, ale to tu uz tahame pravnicinu...
Ak si to kupil jazdene od niekoho, tak je velka pravdepodobnost, ze to robilo uz jemu. A ak ta o tom pri kupe neoboznamil, tak opat je pravo na tvojej strane, ale to su take tahanice... to uz sa mozno oplati opravit si to svojpomocne (a rovno mozes nahodit nejaky lepsi valec)
.
A ja by som tipoval najprv pridrety a potom zadrety motor a ako pricinu by som videl ten Castrol olej. Vidi sa mi, ze Castrol robi oleje len pre vykonnejsie dvojtakty, ktore tocia vyssie otacky, a tie lacne cinske poldecaky s nizkymi vykonmi a otackami o tretinu nizsimi sa pouzitim takehoto oleja zadieraju... pred par rokmi sa to tu spominalo. Castrol sa do cinskych poldecakov neoporuca(l).
Ak to mas v zaruke a do nicoho si pred tym nebabral, tak ani teraz do nicoho nebabri a pekne to odnes predajcovi. A najma si ziadaj papier o reklamacii s datumom, popisom zavady, peciatkou a podpisom, aby mali povinnost sa k tomu riadne vyjadrit resp. opravit/vymenit/vyplatit do 30 dni... Navyse sa mi zda, ze v pripade zamietnutia reklamacie to musia podlozit znaleckym posudkom, ale to tu uz tahame pravnicinu...

Ak si to kupil jazdene od niekoho, tak je velka pravdepodobnost, ze to robilo uz jemu. A ak ta o tom pri kupe neoboznamil, tak opat je pravo na tvojej strane, ale to su take tahanice... to uz sa mozno oplati opravit si to svojpomocne (a rovno mozes nahodit nejaky lepsi valec)

- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Presne tak určite sa do toho nepúšťaj, lebo už potom nič nevymôžeš. Pekne to vráť pôvodnému majiteľovi a žiadaj späť peniaze.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- Maty
- cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
Re: CPI POPCORN - pridrete az zadrete?
No kupil som to ako jazdenku od kamoša a na pričinu som dnes asi prišiel pozrel som hadičku od olejovej nadoby a bola "SEKNUTÁ" takže v tom to asi bolo že motor nedostaval tolko oleja kolko mal a pridieralo sa to =( Tak som hadičku skratil a oravil nech neni zalomena a bol som sa vozit a nič motor stale krasne plynule išiel. Takže asi ani olejom ani ničim inym by to nemalo byt. Tak horsa na vymenu piestnych kružkou prinajlepšiom
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
i tak by som ten Castrol zvazil (ak je to plnesynteticky olej). Na trhu si minimalne dva daleko vhodnejsie oleje od Repsolu ci Shellu... liat tam maximalne polosyntetiku, pripadne mineral. Plna syntetika je pre slabe 50ccm motory nevhodna, zle sa spaluje a upchava vyfuk, moze zle mazat... je vyvijana a urcena pre vysokovykonne namahane motory, kde funguje tak, ako ma (teda ma tam tie otacky, tlaky a teploty, pre ake je urcena). Moj nazor. 
Ale som rad, ze ti to opat ide (i ked sa cudujem).

Ale som rad, ze ti to opat ide (i ked sa cudujem).

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
castrooool ma od mineralu po full racing syntu takze vyber aj od kastrolu je siroky
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- Maty
- cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
Poviem vam pravdu že netušim či je to mineral polo alebo plna syntetika iba mi povedal chalan že tam je castrol olej a po farbe som si aj myslel ked je červeny. Ale myslim že to je polosyntetika alebo mineral nejaky 2T. Zaujimave dal som dole sviečky dal som pred tu dieru ruku brat skusil štartovat a kompresia celkom pekna. No ale už všimam že aj z vyfuku dymi xD takže predpokladam že sa to začinalo pridierat tak asi by bolo vhodne pozriet piest kružky a valec alebo to mam nehat tak ked to ide?
- Damo555
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
No veď keď rozoberieš tak uvidíš čo sa stihlo pridrieť
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Zas tu je špekulovania na celú stranu...daj dole valec a vidíš hneď
....Kto to kedy videl opravovať scootre od PC a klávesnice? 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Maty
- cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
Chalani prosim Vás je tu niekdo čo ma CPI popcorn 50? ak ano ozvyte sa sem do temy potreboval by som popisat s niekym čo ma presne s tymto motorom skusenosti Dakujem=)
- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
moj kamarat ho ma ja som sa na nom vozil tak pol dna ked sme menili valceky..
- Maty
- cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
NO tak by som potreboval niekoho na ICQ alebo tak čo by mi pomohol s presnym tuningom lebo h ladal som na fore všeliake pomocky ale na každy scooteer ttreba ine spojkove pružinky aj kontrastnu preto som sa chcel spytat niekoho kdo ma s tym scootrom skusenosti že ake farby tam dal a aky fekt to spravilo kedže sa to tu spytam a hodia prispevok do koša tak nekoho by som sa chcel spytat cez ICQ čo ma taky scooter
- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
jaj takto ? ...hmm to nie on netuninguje...
- Maty
- cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
no veru potreboval by som poradit z variatorom. Valčeky som kupil vymenil skor potrebujem poradit z kontrastnou a zo spojkovymi pružinkami. Znami mi poradil že tam mam dat bielu pružinu od malossi tak skusim to
- nigdais02
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Sep 01, 2008 4:28 pm
- Skúter: Kašlem na to nechce sa mi to stale prepisovať... :D
ja mam CPI ale nie POPCORN až ti to pomože 

....To ťa musí baviť....
KLIK:
RGK - Scooter-tuning, diely, servis, dovoz.
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
KLIK:
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
- Maty
- cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
No zistoval som a dozvedel som sa že oliver a popcorn maju podobne motory tak by si mi mohol hodit ICQ čislo ak maš ž e by sme pokecali trošku viac
- nigdais02
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Sep 01, 2008 4:28 pm
- Skúter: Kašlem na to nechce sa mi to stale prepisovať... :D
ICQ nemam ale na FB som napis ss
....To ťa musí baviť....
KLIK:
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
KLIK:
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
vsetko je to cina a ma to ten isty motor ako napriklad aj moj keeway matrix tu mas icq 412 254 903 a mozes ma otravovat kolko chces. 

- Damo555
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Maty bolo to pridrete či chyba bola niekde inde ?