Tuning Nrg
Moderátor: Moderators
- lukaskq888
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 8:54 pm
- Skúter: Piaggio NTT
Tuning Nrg
caute chlapci mam NRG chcel by som ho trosku pohnat do vecsiej rychlosti aj akceleracie. no nechcem tam davat 70ccm. mohly by ste my poradit s niektorymi vecmi ktore so najlepsie a tak som zaciatocknik a chcel by som sa do toho pustit lebo uz ma nebavy chodi 70-80. ja co som rozmyslal chcel by som tam dat novy variator no neviem ci Malossi,polini alebo motoforce. a spojku mam vybratu Stage 6 sport nwm ci je dobra poradte aj ze co tam mam menit lebo velmi sa v tom nevyznam a chcem aby ma to vyslo na tych 200-400 eur
podpis som si este nenastavil
- 11erzo11
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Tuning Nrg
za 300 € tam toho das dost si myslim.No tak je to 50 ka necakaj od toho 120 km/h.ale teda aspon ja ti poradim vyfuk ladeny nejaky dobry variator takisto a tak neviem este co okolo toho.klapky mozno.Mas piaggio motor nie? Ak ano tak odporucam Malossi mutivar
- lukaskq888
- st. kolobežkár
no jj mam piaggio motor ale na druhej strane ked do toho dam 70 tak budem ovela viac veci menit a stoji to kopu penazi
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ak nechceš valec tak potom stačí len vario...Načo chceš meniť spojku nechápem... ak nebudeš mať silnejší valec a tým pádom väčší výkon- 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- lukaskq888
- st. kolobežkár
- nigdais02
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Sep 01, 2008 4:28 pm
- Skúter: Kašlem na to nechce sa mi to stale prepisovať... :D
malossi...
....To ťa musí baviť....
KLIK:
RGK - Scooter-tuning, diely, servis, dovoz.
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
KLIK:
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
- NITRO
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Júl 27, 2009 2:11 pm
- Skúter: Vespa PX 80
Kamoš ja mám PIAGGIO NRG mc3 ... a mám tam tento tuning:
Výfuk Giannelli Reverse, Variátor Malossi Multivar 2000, Spojku Stage6 R/T wightcooler nastavitelná, Spojkový zvon Stage6, remeň Malossi kevlar, Vzduchový filter vložka do airboxu Malossi redspontage + mám navŕtané dierky do airboxu Vačšia triska je tam asi 105 neviem presne). Maximálka podľa tachometra je 105 - 115km/h rovinka.
Výfuk Giannelli Reverse, Variátor Malossi Multivar 2000, Spojku Stage6 R/T wightcooler nastavitelná, Spojkový zvon Stage6, remeň Malossi kevlar, Vzduchový filter vložka do airboxu Malossi redspontage + mám navŕtané dierky do airboxu Vačšia triska je tam asi 105 neviem presne). Maximálka podľa tachometra je 105 - 115km/h rovinka.
Piaggio Ciao
Piaggio Vespa Cosa
Piaggio Vespa PX 80
Piaggio Vespa GTS 250
Piaggio Vespa GTS 300 Super
Piaggio Vespa Cosa
Piaggio Vespa PX 80
Piaggio Vespa GTS 250
Piaggio Vespa GTS 300 Super
- lukaskq888
- st. kolobežkár
pocuj ake mam kupovat to mam kupovat jednu alebo kolko trysiek do karba je to Piaggio nrg rv 1997
- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Chalani, nehnevajte sa, ale uz je to tu tusim stale dokola:
Najskor skus tuna:
http://www.scootland.cz/scooter-tuning-jaknato/
Moja rada je:
Zaklad je kluka: to si kup prve, je jedno aky valec tam das (alebo nedas), tu seriovu by som namahal len minimalne, hlave vedz, ze ta co tam mas je MADE IN KOREA, cize setri na Malossi RHQ alebo Stage6 HPC
Ked zmenis kluku a loziska - potom si tam hod VARIO (Multivar) a vyfuk (napr. Leo Vince ZX alebo Gianelli Reverse, pripadne nejaky Street ako je SITO Plus) Stage 6 R/T Replica je podla mna dreveny vyfuk, ktory sa rozpadne skor ako sa zacne vypalovat
Spojku mozes nechat v serii, ale urcite ta caka vymena struniek..a tu cervenu penu do airboxu Ti mozem len doporucit..
Hlavne to nerob nejakym Huraa systemom a vsetko si dobre premysli a naplanuj. Najlepsie je montovat jeden krat diely a potom uz len ladit.. a ladit a ladit a potom sa vozit a zas ladit..
A co sa tyka trysky a valcekov..? tuto otazku necham inym, urcite sa k tomu radi vyjadria..
Tak vela zdaru s "Tuningom"..
Najskor skus tuna:
http://www.scootland.cz/scooter-tuning-jaknato/
Moja rada je:
Zaklad je kluka: to si kup prve, je jedno aky valec tam das (alebo nedas), tu seriovu by som namahal len minimalne, hlave vedz, ze ta co tam mas je MADE IN KOREA, cize setri na Malossi RHQ alebo Stage6 HPC
Ked zmenis kluku a loziska - potom si tam hod VARIO (Multivar) a vyfuk (napr. Leo Vince ZX alebo Gianelli Reverse, pripadne nejaky Street ako je SITO Plus) Stage 6 R/T Replica je podla mna dreveny vyfuk, ktory sa rozpadne skor ako sa zacne vypalovat

Spojku mozes nechat v serii, ale urcite ta caka vymena struniek..a tu cervenu penu do airboxu Ti mozem len doporucit..
Hlavne to nerob nejakym Huraa systemom a vsetko si dobre premysli a naplanuj. Najlepsie je montovat jeden krat diely a potom uz len ladit.. a ladit a ladit a potom sa vozit a zas ladit..
A co sa tyka trysky a valcekov..? tuto otazku necham inym, urcite sa k tomu radi vyjadria..

Tak vela zdaru s "Tuningom"..
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
tak ako Davidian piše kluka je zaklad na ktorom sa da stavať. Neviem prečo sa bojiš toho 70ccm valca. daj tam liatinu a v pohode nebude to tak namahane ako 50ccm s ladakom. daj tam liatinku s street fukom a krasne zvezenie to bude. spotreba Ti pojde hore len minimalne. budeš mať super krutak do mesta a solidnu maximalku mimo mesta. maš limit 300 ečok skus pošporiť do 500e a možeš dať kluku+valec+vario a možno ostane aj na nejaku tu spojočku lepšiu.
treba ozaj popremyšlať radšej dva...tri krat a potom isť na to. teraz Ta nejak tlačiť prestavba nebude tak cez zimu dolož eurička a vo februari možeš isť na to kym začne sezona.
treba ozaj popremyšlať radšej dva...tri krat a potom isť na to. teraz Ta nejak tlačiť prestavba nebude tak cez zimu dolož eurička a vo februari možeš isť na to kym začne sezona.
- lukaskq888
- st. kolobežkár
a pocujte aku mam dat velkost trysky ked davam tu vlozku mallosi lebo ja nwm aku mam dat aby to islo dobre
- lukaskq888
- st. kolobežkár
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
si myslim, že skor fifaisa zaujímalo či maš 12mm...17,5mm alebo 21mm karb.
Naposledy upravil/-a Mitko v So Sep 18, 2010 7:50 pm, upravené celkom 1 krát.
- lukaskq888
- st. kolobežkár
- nigdais02
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Sep 01, 2008 4:28 pm
- Skúter: Kašlem na to nechce sa mi to stale prepisovať... :D
fifais napísal:aký som ti nigdais...
čo tu spomínaš moje meno?
....To ťa musí baviť....
KLIK:
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
KLIK:
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
- lukaskq888
- st. kolobežkár
mam skuter aerox 50 ... mam doma motor zo aerox racing 70 cm ... co mozem dat do svojej 50-tky ??? dikes za radu ...
- 11erzo11
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
- Kontaktovať užívateľa:
vsetko
lebo predpokladam ze aj ten racing 70 bol niekedy 50 

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
gratulujem. si milionty clovek co sa opytal to iste. nabuduce skus najprv hladat a az potom sa pytatlukaskq888 napísal:caute chlapci mam NRG chcel by som ho trosku pohnat do vecsiej rychlosti aj akceleracie. no nechcem tam davat 70ccm. mohly by ste my poradit s niektorymi vecmi ktore so najlepsie a tak som zaciatocknik a chcel by som sa do toho pustit lebo uz ma nebavy chodi 70-80. ja co som rozmyslal chcel by som tam dat novy variator no neviem ci Malossi,polini alebo motoforce. a spojku mam vybratu Stage 6 sport nwm ci je dobra poradte aj ze co tam mam menit lebo velmi sa v tom nevyznam a chcem aby ma to vyslo na tych 200-400 eur