elektrika SR 99 minareli
Moderátor: Moderators
- Mr_47
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Máj 25, 2009 2:03 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC
- Kontaktovať užívateľa:
elektrika SR 99 minareli
Zdravim vas no rozhodol som sa zase porobit Aprilku nakolko sa uz blizi jar pomaly... no len mam taky problem ,ze naposledy ked som na nej siel ,tak zacala nejako blbnut a potom zdochlo skusal som startovat nakopavackou ,ale podarilo sami ju ledva nakopnut po aspon 20tich nakopoch a to bol motor normlane zohriaty len sme stali na pumpe a sli dalej ,potom som dosiel domov a tam ako to vyplo tak som uz nemohol nastartovat nakoniec som zistil ,ze nehadze iskru to iste sami stalo uz pred letom nieco podobne sviecka je dobra je nova skusal som aj druhu ked som dal dole fajku a dal k tomu ruku tak vobec nehadze iskru necitit zeby v tom siel nejaku prud...no a menil som cdicko aj zapalovanie a zase sa to pokazilo tipujem zeby to mohlo byt cdicko teraz to mam tak riesene ze mam cdi a cievku zvlast ,ale kupene len staru alebo este v kabloch je tam dobry gulas porobeny ale pozeral som to dneska a nevyzera zeby bol daky odtrhnuty tak rozmyslam ,ze ci kupit komplet elektriku od aprilky len musim kupit presne co ma moj motor ci nevadi ked zoberiem trebars z ditechu alebo piaggio ?? musel by som potom menit aj zapalko s magnetom proste vsetko komplet ?
podpis som si este nenastavil