ZDRAVIM KUPIL SOM SI KIT NA SVOJU APRILIU RS 50 (VECI VALEC) POSKLADAL SOM DOBRE ALE NESTARTUJE ISKRU DAVA BENZIN TAKTIEZ...NEVIETE KDE MOZE BYT PROBLEEM?BABREM SA STYM CELE 2 DNI UZ A NEVIEM SI RADI...TOCI TOCI A NIC ANI NA ROZTLACENIE...SKUSAL SOM DAT NAZAD POVODNU 50 A HNED CHZTILO..PORADTE PLS
KOMPRESIA je zrejme dobra kedye tlaci vzduch cez vyfuk..ale ani naznak vybuchu..podlievanie sviecky benzinom nepomohlo napadlo ma startovaci sprej ale zatial ho nemam...
Keď si všetko dobre poskladal tak keď striekneš trochu benzinu striekačkou pod sviečku tak musi chytnuť, ale iba trochu striekni neže tam budeš podlievať pol deci....
Yamaha Majesty S 125 - road Yamasaki YM 150 T - offroad
sviečka može byť nova... ale niekto písal že su sviečky s dlhým a krátkym závitom. neviem aku presne potrebuješ ale podľa toho čo píšeŠ sa ti nevznieti zmes. chybu by som hľadal tam.
no z dlhym zavitom potrebujem a taka tam aj je na 50 ke slapalo vsetko ked som dal nazad..no nic kupim este jednu uvidim..a trisku tam netreba vymenit?
tak tak ako kmotor hovori + dalsie kompomenty suvisiace s iskrou a zapalovanim ... clovek by ani neveril niekedy ze vymena valca dokaze ovplyvnit samotne zapalovanie na masinach
TAK CO RADITE KUPIT NOVU SVIECKU CHCEM..a kamos mi radil aj kontakty na sviecke pribuchnut nech su blisie k sebe..alebo ze inu trisku treba alebo ze mam vyskusat startovaci sprej ...co poviete?
ziaden sprej ti nepomoze ked to ma odpalit tak ti to odpali aj na streknutie benzinu pod sviecku...... nechaj piest v hornej uvrati koli tomu ,,,,,aby ked ho nechas dole nesiel benzin rovno do vyfuku
Japonska tuning firma Kitaco zdvojnásobila výstupné napätie na 31.000V oproti štandartných 16.000V. Vysoké napätie zaisťuje čisté zapaľovanie . stacit bude??
ja ju mam som velice spokojny s nou aj ked vraj je to to iste ... moje oci videli rozdiel v tom ze na tej naraku tie iskri az praskali vo vzduchu, ale menil som aj CDI za racing malossi ... ale ak su peniazky neni problem jednu inducku objednat ... neni to zas polozka velka