Caute chlapi,
tak ten moj Peugeotik po zime nejak neposlucha.
Ide o studene starty. Aby som skuter nastartoval potrebujem zapchat privod vzduchu prstom. Potom sa vozim a pohoda, skuter startuje uplne v pohode cely den. Na druhy den sa mi podari nastartovat az ked mam uz svalovicu od nakopavania, alebo vobec.Ked zapcham privod, skuter nastartuje, hned ho vypnem a potom skusim nastartovat bez zapchaneho privodu, uz startuje v pohode.
Moja diagnostika je automaticky sytic. Moja otazka je, ako zistim, ci je sytic naozaj vadny a pripadne co ine by to mohlo byt? Da sa sytic nejak premerat? Mal som ho vybraty, ale neviem ako vyzera ked je zapnuty a ked je vypnuty. Mal som ho vybraty studeny a dal sa stlacit, bola tam pruzinka ktora by ho vratila spat. Skusal som ho vytiahnut viac a to neslo. Ked bol skuter zohriaty, sytic som este neskusal vytiahnut ako vyzera, ked by mal byt vypnuty, tak neviem ci sa nieco zmeni.
Aky mate na toto nazor? Viem, ze temy okolo studenych startov a automatickych syticov tu uz su,ale ziadna mi nepasovala uplne na moj pripad.
Vdaka
Peugeot Speedfight 2 studeny start
Moderátor: Moderators
- MisoSz.
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 10, 2006 8:41 pm
- Skúter: Peugeot Speedfight 2
- Kontaktovať užívateľa:
Peugeot Speedfight 2 studeny start
podpis som si este nenastavil
- chef_trance
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 3:10 pm
- Skúter: aprilia sr 50 lc 2000
Re: Peugeot Speedfight 2 studeny start
mam ten isty problem ze pri studenom starte nechce dlho nastartovat, ako keby my spadol benzin z karbu.... ale skusal som ho natiahnut do komory a stale ten isty problem, na sytic som to nevidel, pretoze po nastartovani je pocut ako mu casom klesnu otacky.... sytic sa da skontrolovat asi nejak tak ze ho pripojis k zdroju napatia a pozorujes ci sa ihla po chvili posunie...
- davtex
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Júl 13, 2009 5:37 pm
- Skúter: Yamaha FZ6N
Re: Peugeot Speedfight 2 studeny start
Ja mam vzdy to iste ked sa nieco mebi, vacsinou staci pootocit vzdusnikom.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Sent from my HTC Desire using Tapatalk