čína KINROAD..rada
Moderátor: Moderators
-
- chodec
- Dátum registrácie: Pi Apr 29, 2011 8:59 pm
- Skúter: KINROAD XT50QT
čína KINROAD..rada
zdravím všetkých ...potreboval by som poradiť ..mam obyčajnú čínu a mám tak asi 80cm Kit .. idem mi to po rovinke tak 60-65km/h .. a že či by sa to dalo nejako ešte zvýšiť nejakými dielmy ..
Ďakujem.
Ďakujem.
podpis som si este nenastavil
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
Re: čína KINROAD..rada
predpokladam, že to je 4T kedže je tam 80ka kit.
nejak zazraky nečakaj...maximalku robi bud obsah alebo otačky. a 4T 50ccm -80ccm nema ani jedno z toho.
pomocť može malossimultivar ak ho ešte nemaš + možeš dať ešte toto: http://www.zdema-moto.eu/index.php?page ... &Itemid=71
su to prevody mala by stupnuť maximalka tak o 10%.
nejak zazraky nečakaj...maximalku robi bud obsah alebo otačky. a 4T 50ccm -80ccm nema ani jedno z toho.
pomocť može malossimultivar ak ho ešte nemaš + možeš dať ešte toto: http://www.zdema-moto.eu/index.php?page ... &Itemid=71
su to prevody mala by stupnuť maximalka tak o 10%.
-
- chodec
aha .. a ešte som chcel dodať .. že keď sa rozbieham tak mi tam dačo škrípe .. a pýtal som sa chlapíka čo som to od neho kúpil a hovorí mi že tam je čosi so spojkou .. alebo variátor ?? ..ale keď som mu to dal do opravy mi to tam nastriekal WDčkom a asi 3 dni to nerobilo a potom to zase začalo robiť .. nevieš čo by to mohlo robiť ?
-
- motorkár
WDčkom?? to musel byť iný odborník....
WDčko ani ine mazivo nema čo vo variu robiť(hlavne nie na vario a spojku!!!)....može Ti prešmykovať remen možno preto Ti to robi ten zvuk.
alebo je možno vytečený olej v prevodoch, alebo ložiská na kluke alebo spojka je chybna alebo vario je chybne...vyber si zavadu.
popripade štartovaci segment alebo nakopavačka to može robiť.
najlepšie urobiš ako zistiš tu na fore niekoho kto byva blizko Teba a bude ochotný sa Ti na to pozrieť. myslim celkovo prezrieť skuter.

WDčko ani ine mazivo nema čo vo variu robiť(hlavne nie na vario a spojku!!!)....može Ti prešmykovať remen možno preto Ti to robi ten zvuk.
alebo je možno vytečený olej v prevodoch, alebo ložiská na kluke alebo spojka je chybna alebo vario je chybne...vyber si zavadu.
popripade štartovaci segment alebo nakopavačka to može robiť.
najlepšie urobiš ako zistiš tu na fore niekoho kto byva blizko Teba a bude ochotný sa Ti na to pozrieť. myslim celkovo prezrieť skuter.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
No šak čo riešiš...ukázal Ti predsa ako sa to opravuje...WD-čkom
idem do najbližšieho obchodu kúpim takové WD-čko a občas streknem
Ozaj čo chceš radiť? že ako máš dať dole dekel a skontrolovať variátor a spojku??? Ešte toho tu nieje dosť popísaného o takýchto základných veciach???
jáj že Ty si sa chcel ísť už dnes voziť a tak to potrebuješ vedieť hneď a zaraz a pred hodinou už bolo neskoro.....

Ozaj čo chceš radiť? že ako máš dať dole dekel a skontrolovať variátor a spojku??? Ešte toho tu nieje dosť popísaného o takýchto základných veciach???

jáj že Ty si sa chcel ísť už dnes voziť a tak to potrebuješ vedieť hneď a zaraz a pred hodinou už bolo neskoro.....

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- kiwi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Mar 27, 2010 7:55 pm
- Skúter: Yamaha AEROX-RR
- Kontaktovať užívateľa:
to čo škrípe je spojka
ta čajna kvalitna ma moc tvrde pakne a vzdy sa na tom spravi taky povlak ktory šmíka a škrípe až piští ked sa rozbiehas potom to ustane...staci sundat dolu spojkovy zvon a za 1.bud prebrusit pakne jemnym smirglom(ale to pomoze len nachvilku kym sa zas nesparvi ten slaktrafeny povlak) alebo za 2.vymena spojky za neco kvalitnejse(to pomohlo najviac) alebo za 3. ma tak este napadlo ale to som neskusal dat tvrdse pruzinky aby spojkapri rozbehu len sekla a drzala aby nesmikala 

Yamaha Aerox RR- By KIWI
-
- motorkár
...ako do pakni WDčko?? ak teda to takto chcel odstaniť ten čo Ti to predal tak klobuk dolu...
od neho radšej dalej, lebo sa možeš dočkať , že ti poradi celý priestor varia zaliať WDčkom.
šupni tam maultivar, prevody+novu spojku S6 so zvonom a novy remen ak je tento už zaWEDEČKOVANY a maš pokoj.
ked teda vraviš že 80ka kit je už v nom. (aj ked neviem ked pišeš že "asi")
bud ho tam maš alebo nemaš.
od neho radšej dalej, lebo sa možeš dočkať , že ti poradi celý priestor varia zaliať WDčkom.
šupni tam maultivar, prevody+novu spojku S6 so zvonom a novy remen ak je tento už zaWEDEČKOVANY a maš pokoj.
ked teda vraviš že 80ka kit je už v nom. (aj ked neviem ked pišeš že "asi")
bud ho tam maš alebo nemaš.
-
- chodec
no ďakujem za všetky rady ..ten kit tam mam ale neviem či 80 alebo 72 nie som si istý .. asi porozmýšlam nad tým multivarom a novou spojkou a remenom . dúfam že to nebude moc drahé. a vedeli by ste mi poradiť nejaký dobrý eshop ? a chcel som sa spýtať nieje tu niekto z okolia Bytče niekto kto sa do toho vyzná ??
- gianmarco1
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
- Skúter: Bianchi
na tvoju otazku len tolko: aspon vidis ake je dolezite si napisat do svojho profilu bydlisko. takze si to vypis bud tak dobry.

-
- motorkár
multivar: http://www.zdema-moto.eu/index.php?page ... &Itemid=71
e-shop:www.zdema-moto.eu hladaj v oddelení 4T 50ccm.
ak nevieš naisto čo tam maš za valec tak by som prevody nedaval.
spojka je dobra S6 torque drive + zvon wing cooler R/T...ale je to otazka penazí neviem či Ti bude finanačne vyhovovať
su potom aj ine spojky a zvony ako motoforce a podobne.
ak sa v tom nevyznáš nechaj to na niekoho čo sa tomu rozumie a nech Ti poukazuje ak ku Tebe pride aspon základne veci a základ servisu 4T skutrov.
potom si už možeš sam robiť veci podla financii.
ale viac ako 80km/h tam neočakavaj...
e-shop:www.zdema-moto.eu hladaj v oddelení 4T 50ccm.
ak nevieš naisto čo tam maš za valec tak by som prevody nedaval.
spojka je dobra S6 torque drive + zvon wing cooler R/T...ale je to otazka penazí neviem či Ti bude finanačne vyhovovať
su potom aj ine spojky a zvony ako motoforce a podobne.
ak sa v tom nevyznáš nechaj to na niekoho čo sa tomu rozumie a nech Ti poukazuje ak ku Tebe pride aspon základne veci a základ servisu 4T skutrov.
potom si už možeš sam robiť veci podla financii.
ale viac ako 80km/h tam neočakavaj...
-
- chodec
tak pozeral som ceny a došiel som k záveru , že ešte počkám a niečo došetrím a potom si kúpim ten multivar a lepšiu spojku aj so zvonom a uvidím .. a keď mi to dá po rovinke 80km/h tak budem veľmi rád ..a chcel som sa spýtať nikde na internete sa mi nepodarilo nájsť stránku kde by sa dali kúpiť na ten skúter plasty .. na tú čínu s tým budú asi problémy . nevedel by mi niekto poradiť ??.
-
- motorkár
tak daj aspon foto skutra ked chceš poradiť plasty. napriklad vo firme Vonroad maju plasty....vo Zvolene viem že mali peknu zásobu...Zvolen -Vercajch centrum.
len neviem ako vyzera ten tvoj či je to ten malý označovaný ako "tajfun" alebo ten "sport" čo ma 12" kolesa.
len neviem ako vyzera ten tvoj či je to ten malý označovaný ako "tajfun" alebo ten "sport" čo ma 12" kolesa.
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Nov 18, 2008 4:50 pm
- Skúter: nemám
- Kontaktovať užívateľa:
-
- chodec
sorry za kvalitu.. fotil som to v garáži lebo vonku prši tak je to trocha horšie.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
-
- chodec
potreboval by som hlavne tie červené plasty a sedadlo .. neviem si s tým poradiť.

-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Cize Tajfun.... myslis, ze sa ti oplati do toho investovat okrem benzinu a vymeny oleja ?
-
- chodec
prave to neviem .. aj keby som to predal tak na tom bohvie ako nezarobim . tak neviem.. porad co by si ty urobil ??
-
- motorkár
maximalne to daj skontrolovať, daj multivar a kevlar remen a kašli na ostatne veci.
ja som mal dva tajfuny...jeden som mal totalne vytunený ale nedal som z neho viac ako 90km/h.
mal som tam 90ccm valec +športova hlava, vario multivar, spojku S6+S6 zvon, kevlar remen malossi, Tecno vyfuk upraveny na 90ccm, 21mm karb delorto, open filter S6, kevlar remen, vymenené gumy za sava, odblokovane CDI, športovu indučku, iridiovu sviečku.
spotreba bola 5,5L a maximalka 90km/h. cena skutra bola 400ečok noveho a cena tuningu tak 1200ečok.
predal som ho za 600euro s ťažkostami. a to chodil ako "ohen"...
dojazdi ho uplne a popri tom si šetri na nejaký značkovy jazdený skuter. tak od 1000ky by si mohol cez zimu niečo dobre zohnať.
ja som mal dva tajfuny...jeden som mal totalne vytunený ale nedal som z neho viac ako 90km/h.
mal som tam 90ccm valec +športova hlava, vario multivar, spojku S6+S6 zvon, kevlar remen malossi, Tecno vyfuk upraveny na 90ccm, 21mm karb delorto, open filter S6, kevlar remen, vymenené gumy za sava, odblokovane CDI, športovu indučku, iridiovu sviečku.
spotreba bola 5,5L a maximalka 90km/h. cena skutra bola 400ečok noveho a cena tuningu tak 1200ečok.
predal som ho za 600euro s ťažkostami. a to chodil ako "ohen"...

dojazdi ho uplne a popri tom si šetri na nejaký značkovy jazdený skuter. tak od 1000ky by si mohol cez zimu niečo dobre zohnať.
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Ja by som to nechal tak ako to je, nic no neho nedokupil, radsej by som setril, potom ho predal a nieco ine si kupil. To co do toho vrazis sa ti nikdy nevrati
-
- chodec
asi to tak necham .. prave som sa z rodičmi dohodol .. máme starú MZ 150 .. a tak asi tú cez leto porobím ... a budem na nej chodiť . ale žiadny tuning .. proste originál.
- Jaro
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Ne Aug 08, 2010 2:31 pm
- Skúter: JOYMAX NEW 300i ABS START/STOP
Aj ja mám čínu, zatial original valec, vymenil som len variator a kontrastku, ktorá bola v sade s variatorom (Variátor Naraku High Speed + kontrastní pružina), a poladil podľa návodu na stránke www.scootland.cz/scooter-tuning-jaknato/tuning-4t/ ide mi to 60 - 70 km/hod podľa tachometra.
- Nanny01
- chodec
- Dátum registrácie: Pi Júl 29, 2011 5:14 pm
- Skúter: Vonroad 85ccm
- Kontaktovať užívateľa:
Tiez mam cinu, kupoval som ju zo Zvolena a slape bez tuningu v 60 -70 km/h, len sa ma telefonicky chlapik pytal ci chcem, aby to bolo zivsie do kopcov a bude to drahsie o 50 eur, ale ked mi ju doviezol Vercajch. sk, tak som platil presne bez navysenia.Jaro napísal:Aj ja mám čínu, zatial original valec, vymenil som len variator a kontrastku, ktorá bola v sade s variatorom (Variátor Naraku High Speed + kontrastní pružina), a poladil podľa návodu na stránke http://www.scootland.cz/scooter-tuning- ... tuning-4t/ ide mi to 60 - 70 km/hod podľa tachometra.
Teraz mam na nej 982km a uz sa chystam menit olej.
- 9393andy
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Feb 11, 2010 12:07 am
- Skúter: Yamasaki ym150t
odstrániť Restrikciu za 50€ zarobene mal dosť servisak
http://www.scootland.cz/scooter-tuning- ... restrikce/

- tajfun
- cyklista
- Dátum registrácie: Ut Aug 10, 2010 9:24 am
- Skúter: yamasaki ym 125
ja som mal tiež tajfuna 50 a išlo to 75 bolo to niekolko krát merane cez gps len tuto členovia s fora nikdy neverily že to tak ide že ukazuje nahovno tachač ale bolo to tým že ten motor bol rozbity kluka už nedržala v kartroch a preto to točilo take vysoke otačky a max bola 75 km/h ked sme sa vozievaly na skutroch tak som stihal aj yamahe aerox a keeway fact som vždy obehol aj tauris mambo všetci sa pítaly čo to mám za motor ani ja som sam newedel až ked som ho rozpolil videl som že kluku vlastne drži iba piest vobec nedržala v kartroch a bola tam vola jak svina takže asi tak TAJFUN
Xinling Tajfun 4T 50cm to bol teda stroj max 75km/h
Aktualne Yamasaki YM 125 max 85km/h
Aktualne Yamasaki YM 125 max 85km/h
- Nanny01
- chodec
- Dátum registrácie: Pi Júl 29, 2011 5:14 pm
- Skúter: Vonroad 85ccm
- Kontaktovať užívateľa:
Mas pravdu ten servisak z Vonroadu mi volal, ze to bude stat nejakych 50€ ...9393andy napísal:odstrániť Restrikciu za 50€ zarobene mal dosť servisak![]()
Ale platil som nakoniec soferovi co to doviezol 638 € 45 cent a to som mal aj platit