3 pasmovy reproduktor Sony Xplod
zosilovac tam bol 100W ale som ho odpalil takze zatial tam mam stavebnicu 20W + kondenzator

potenciometre
svietaci vypinac

Moderátor: Moderators
to ten jeden cm je bassreflex .. pre lepsie bassyk_o_nti napísal:No ja nielen ten koberec, ale to plato by som vyrezal presnejšie, už keby som sa s tým toľko namáhal, a nie tak, že niekde je to v pohode, a niekde 1 cm fuga... a s nejakým farebným kobercom by to asi ukázalo lepšie
momoo napísal:to ten jeden cm je bassreflex .. pre lepsie bassyinak co si v tom kufri nosil?? cement??
Akože všade predávajú takéto sady... (a myslím že za takú kktinu to ani nieje málo)... ja oceňujem že si to vyrobil sám... A aj obdivujem, pretože sám by tom to určite nedokázal, nakoľko som z elektriny vytretý... (a nielen z nejJostobb napísal:Môj názor : toto nevyužiješ za jazdy je ti to nanič ..... a zbytočne to zaberá miesto ktoré by si mohol využiť aj lepšie (sorry za OT )
momoo napísal:to ten jeden cm je bassreflex .. pre lepsie bassyk_o_nti napísal:No ja nielen ten koberec, ale to plato by som vyrezal presnejšie, už keby som sa s tým toľko namáhal, a nie tak, že niekde je to v pohode, a niekde 1 cm fuga... a s nejakým farebným kobercom by to asi ukázalo lepšieinak co si v tom kufri nosil?? cement??
Počuješ akurát že niečo pod tebou búcha to je všetko..... ale je paráde keď zastaneš a pustíš si muzikumitocico napísal:niesom nejaky extra technicky tip...z coho ti to zere elektriku?ked ides tak aj neco pocujes ked si sedis na repraku ?