hapruju svetla a podsvietenie budikov
Moderátor: Moderators
- DRIFT KING33
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 16, 2009 5:40 pm
- Skúter: explorer cracker
hapruju svetla a podsvietenie budikov
zdavim vas ludia pls potrebujem vedeit jednu vec cimto moze byt proste idem na skutri mam zasvietene svetla a prejdem po hrboli pripadne po nerovnej vozovke -jame a zhasnu mi svetla niekedy len zablikaju aj cele osvetlene prsote cele osvetlene svetla a budiki a niekedy prjdem len po hrboli a niekedy uplne zhasnu prejdem potom po hrboli znova zasvietia neikedy len bliknu a tak ale brzdove svetlo fubnguje iba svetla mi toto robia cim to moe byt ja si myslim ze kontaktom alebo aj nieco ine ako je zapalovanie ??? alebo co pls hodte mi tu niake rady ze co mam pozriet vopred vam dakujem za odpovede
podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Re: hapruju svetla a podsvietenie budikov
tak vyzera to, ako keby bol problem bud v tlacidle zapinania svetiel, alebo v kabliku, co od toho tlacidla vedie... skus to pozriet, ak sa da.
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Niekde bude slabý kontakt a pri otrase sa rozpája . Treba prekontrolovať elektroinštaláciu. Začal by som z výstupu CDI kde sa káble spájajú takými zasúvacími svorkami.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Môj sedlácky rozum mi vraví že bude problém asi v spínačke alebo hlavnej poistke ak tam nejaká je ovšem...alebo najakom konektore alebo zle dačo ukostrené alebo blbý spoja dakde v alternátore alebo v regleri alebo prežratý kábel od myšii alebo alebo..... niekde ...zožen si schému to je základ pri oprave... a ak nie tak všetko dobre skontroluj každý konektor a pod...A ak to má na svetlá vypínač tak pozri aj ten ak to má len prepínač tlmené-dialkové tak ten môžeš vynechať....s tade ide šťava len do predku..ostatok by potom neblbol.
A brzda je napojená priamo od baterky takže ak to nerobí pri brzdovom svetle tak je baterka a všetko okolo nej v porádku.

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Sacook
- skútrista
- Dátum registrácie: So Mar 28, 2009 2:24 pm
- Skúter: Yuki Whip 50 2T, Piaggio NRG mc2
- Kontaktovať užívateľa:
noo presne takyto isty problem mam aj ja..noo idem to vyskusat,to co ste sem popisali..

podpis som si este nenastavil