### upravil som malicko nazov tvojej temy a vitam ta na fore - THeBaNDiT
Moderátor: Moderators
Čo ma baterka spoločné so smerovkami? Svetlá idú, brzdové ide, klaksón funguje aj bez baterky. Baterka je len na naštartovanieMisoSz. napísal:V baterke by som problem nevidel,ale skus ju preistotu premerat, kolko ma V.
Ak je prerusovac ok, tak moze byt problem podla mna iba v kabelazi, ci sa niekde nieco nedotyka niecoho co by nemalo. Pripadne ci sa niekde nejaky kabel niekde nepredral a tak podobne.
moderator sa najeduje ze citujem posledny prispevok ale vynimocne teda:Ddušan štrbka napísal:Čo ma baterka spoločné so smerovkami? Svetlá idú, brzdové ide, klaksón funguje aj bez baterky. Baterka je len na naštartovanie
No ja keď som mal vybitú baterku tak mi smerovky svietili ako šialené tak to ma napadlo, že či aj u teba nebude podobný problém.dušan štrbka napísal:Čo ma baterka spoločné so smerovkami? Svetlá idú, brzdové ide, klaksón funguje aj bez baterky. Baterka je len na naštartovanieMisoSz. napísal:V baterke by som problem nevidel,ale skus ju preistotu premerat, kolko ma V.
Ak je prerusovac ok, tak moze byt problem podla mna iba v kabelazi, ci sa niekde nieco nedotyka niecoho co by nemalo. Pripadne ci sa niekde nejaky kabel niekde nepredral a tak podobne.
ja teraz napr jazdim bez baterky a smerovky mi tiez len svietia - neblikaju... ide o to ze prerusovac je napajany priamo z baterky...deltoro5784 napísal:No ja keď som mal vybitú baterku tak mi smerovky svietili ako šialené tak to ma napadlo, že či aj u teba nebude podobný problém.dušan štrbka napísal:Čo ma baterka spoločné so smerovkami? Svetlá idú, brzdové ide, klaksón funguje aj bez baterky. Baterka je len na naštartovanie