Aky audio system kupit???
Moderátor: Moderators
- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Aky audio system kupit???
Urob si sam, ked to ma mat grady!!
- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Aky audio system kupit???
ja som mal ,geetee mal sacook mal icecream mal....pytaj sa 

- NITRO
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Júl 27, 2009 2:11 pm
- Skúter: Vespa PX 80
Myslíš že aké reproduktory sú najlepšie ??
Neviem toho veľa ale niečo viem
Neviem toho veľa ale niečo viem

Piaggio Ciao
Piaggio Vespa Cosa
Piaggio Vespa PX 80
Piaggio Vespa GTS 250
Piaggio Vespa GTS 300 Super
Piaggio Vespa Cosa
Piaggio Vespa PX 80
Piaggio Vespa GTS 250
- ice_cream71
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Okt 31, 2009 9:57 pm
- Skúter: Malagutti f15 firefox :P
- Kontaktovať užívateľa:
fuu ja keby som teras robil uz tak plesknem na plato 2x 200w ground zero stredobas a 2 viskace a 2x 50w boxxer zosik 

Mozem oŠtat cely podpis 

- NITRO
- st. skútrista
Keď už tak by som dal určite KOMPONENTNÉ reproduktory a keď chceš kvalitu tak AUDIO SYSTEM HELON 165
.
Ale určite by som to všetko riešil cez zosilovač.

Ale určite by som to všetko riešil cez zosilovač.
Piaggio Ciao
Piaggio Vespa Cosa
Piaggio Vespa PX 80
Piaggio Vespa GTS 250
Piaggio Vespa Cosa
Piaggio Vespa PX 80
Piaggio Vespa GTS 250
- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
ano , ano .. ked som riesil audio , tak cca pred rokom , skontaktoval som sa s porkym a on mi vyborne poradil, poviem ti oplati sa ti investovat do kvalitnej znacky , kvalitne repro, + dobry zosik, nemas copokazit.
Ja som dlhocakal na ponuku a nakoniec som zobral KOMPONENTNE repro od GROUNG ZERO ...mam ich aj v popise a napojene cez porkyho poskladany zosilovac cca 2x40W ...repro si vyberaj s citlivostou minimalne 94 decibelov, nizsie nechod... ja som stredobass umiestnil v kufri napevno otocene smerom von. Je to skvele riesenie, a ani po roku jazdenia nenajdes na nich znamky po poskodeni od pocasia... vyskove repro som supol do predneho predkolenneho plastu .. ties super riesenie, dokopy to hra na to ze to je hudba v scootri geniane .. dokupil som väcsiu 8Ah baterku a este sa mi nestalo zeby som ju vybil .. nikdy a to som hral uz niekolko hodin nonstop,
Ja som sa s audiom vyhral, lebo som to chcel mat podlaseba aby to nejak vyzeralo, nejak hralo, a zaroven mam v kufri este miesta habadej...
kukni moju temu, alebo temu audio...cca 14ta strana asi http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... &start=325
... GL
Ja som dlhocakal na ponuku a nakoniec som zobral KOMPONENTNE repro od GROUNG ZERO ...mam ich aj v popise a napojene cez porkyho poskladany zosilovac cca 2x40W ...repro si vyberaj s citlivostou minimalne 94 decibelov, nizsie nechod... ja som stredobass umiestnil v kufri napevno otocene smerom von. Je to skvele riesenie, a ani po roku jazdenia nenajdes na nich znamky po poskodeni od pocasia... vyskove repro som supol do predneho predkolenneho plastu .. ties super riesenie, dokopy to hra na to ze to je hudba v scootri geniane .. dokupil som väcsiu 8Ah baterku a este sa mi nestalo zeby som ju vybil .. nikdy a to som hral uz niekolko hodin nonstop,
Ja som sa s audiom vyhral, lebo som to chcel mat podlaseba aby to nejak vyzeralo, nejak hralo, a zaroven mam v kufri este miesta habadej...
kukni moju temu, alebo temu audio...cca 14ta strana asi http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... &start=325
... GL

Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- NITRO
- st. skútrista
Ground Zero neni zlá značka. To čo si spomínal že pod 94 decibelov nechoď. Kľudne ty stačí aj 90db. Ja som teraz objednával do auta MAGNAT SELECTION 216 REFERENCE som zvedavý ako to bude hrať. Kúpil som to za super peniaz ak to budú dobré repro na leto to kúpim a dám ich do skútra.
Piaggio Ciao
Piaggio Vespa Cosa
Piaggio Vespa PX 80
Piaggio Vespa GTS 250
Piaggio Vespa Cosa
Piaggio Vespa PX 80
Piaggio Vespa GTS 250
- ice_cream71
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Okt 31, 2009 9:57 pm
- Skúter: Malagutti f15 firefox :P
- Kontaktovať užívateľa:
ja som teras objednal maganty dark power 320w 3 pasmove a 200w zosilovac a nemal som to este napojene v doske a v uzavretom priestore ale pocuval som to len tak na stole a robil som asi 5 metrov od toho za tu chvilu som si musel ist supnut 2 ibalginy;)
Mozem oŠtat cely podpis 

- NITRO
- st. skútrista
Hmm.. 3pásmové reproduktory (výšky, stredy, basy) neviem neviem ako hrajú ja mám s nimi zlé skúsenosti (nie konkrétne so značkou MAGNAT) .. Komponentné podla mňa hrajú hlasnejšie (ale to je každého vec vkusu).
Piaggio Ciao
Piaggio Vespa Cosa
Piaggio Vespa PX 80
Piaggio Vespa GTS 250
Piaggio Vespa Cosa
Piaggio Vespa PX 80
Piaggio Vespa GTS 250
- Maty
- cyklista
- Dátum registrácie: Ne Aug 01, 2010 9:47 pm
- Skúter: CPI Popcorn 50
- Kontaktovať užívateľa:
Vieš čo. mam kamarata ktory sa roky rokuce venuje audio systemom do Aut a chodi na rozne SQ (sound quality) sutaže a na kvalitnu hudbu ti nestačia 2 repraky a zosilovač. Musiš mat uzatvorene v dreve s presnym objemom litrov a jedno s druhym. On sam mi povedal že do skutru ktory ma plastovu ozvučnicu nikdy nenačaruješ ako v dreve preto povedal že na take bežne počuvanie ti na to stači hoci čo. Poradil mi aj tieto Sony-čka: http://www.swsd.sk/sony-xs-f1736se-troj ... 121794.jpg ktore nehraju zle a su za prijatelnu cenu. ked chceš predsa silou mocou aby si mal kvalitne a drahe repraky tak Ground Zero alebo Hertz či Morel-y. Inak uplne stači do skutru do sedačky aj SAL ktore niesu určite kvalitou porovnatelne s Hertzami či Ground Zerami. Ale podla mna je to škoda penazi na kolko to nikdy tak nezahraje v skutry ako v aute v uzatvorenych vyplnenych dverach. Na obyčajne počuvanie alebo aj vizualnu stranku by som volil tie SONY-čka. Ja sam mam v kufriku SAL hudbu 150w 2kanalovy zosilovač SAL 2 stredobasaky a 2 vyškače + 1 BOSE stred a som nadmieru spokojny. NA buchanie do hlavy mam v aute 800watovy ALPINE subwoofer z 250 RMS napojeny na 600W zosilovač. Do skutra stačia aj take lacnejšie repraky. to moj nazor. a nazor jedneho odbornika čo sa tomu venuje dlhe roky.
podpis som si este nenastavil
- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
Ak sa nemylim hentie sonycka mal sacook a pri plnom vykone sustali nebola to kvalitka moje troj pasmaky aj pri plnom vykone hrali cisto .... a este daco ..ak si myslis ze v skutri sa neda urobit riadna hudba ..mylis sa opytaj sa geeteeho co mal za hudbu
- NITRO
- st. skútrista
Skúter je plastový a keď tam dáš veľa watt-ov tak ti to začne celé drnčať, rezonovať. (Na to slúži akustická pena alebo DINAMAT) ... Konkrétne značku SONY (reproduktory a subwoofer) by som nechcel ani zadarmo !!! Pozri si nemecké, talianské testy reproduktorov a skoro všade boli na poslednom mieste čo sa týka kvality a hudobného výkonu.
Piaggio Ciao
Piaggio Vespa Cosa
Piaggio Vespa PX 80
Piaggio Vespa GTS 250
Piaggio Vespa Cosa
Piaggio Vespa PX 80
Piaggio Vespa GTS 250
- Maty
- cyklista
- Kontaktovať užívateľa:

- NITRO
- st. skútrista
Noo hej hej .. Do scootra to stačí 

Piaggio Ciao
Piaggio Vespa Cosa
Piaggio Vespa PX 80
Piaggio Vespa GTS 250
Piaggio Vespa Cosa
Piaggio Vespa PX 80
Piaggio Vespa GTS 250
- Maty
- cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
JA sam mam SAL repraky čo každyohovara ajja dokonca predtym
a čo ja viem nieje to najhoršie som čakal že to bude vačši šunt ale zahra to niečo. Určite to nieje kvalita ako GZ sa opakujem
alebo Alpine či magant ale za 15€ je to dopohody