Vybitá baterka
Moderátor: Moderators
Vybitá baterka
Raz sa mi stalo ze sa mi total vybila baterka..normalne som prisiel po dvoch dnoch domov a idem nastartovat a nic...pozeram, ez co za haluz..skusil som nakopnut a ficalo vsetko, povozil som sa zhruba 10 km..a potom som uz aj el.starterom nastartoval..no a zistil som ze som mal kluc otoceny v polohe ON..v tej polohe nieje ani naznak na mojom skute zeby sa vybijala baterka..vsetky svetla sa zapnu az po nastartovani..tak je to zahada, teda aspon pre mna.. a raz som pocuval hudbu asi dve hodiny ked som pracoval na zahrade a celkom aj hlasno a potom som v pohode nastartoval..takze tie baterky niesu az take supky, oni zvladnu toho dost...taky neon to potiahne dost dlho..ale nechapal som ako sa mohla vybit len tym ze bol kluc v polohe ON..
- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
presne toto sa aj mne stalo....ja keď nechám stáť scoot asi týždeň alebo dva tak my to na elektriku nechce chytiť...musím nakopávať ...a potom ona sa tá baterka aj trochu dobíja počas jazdy tak to potom aj chytí...ono keď ti to nejde naštartovať tak len nakopnúť a nechať to vrčať asi 2 min...a už potom to ide
....len ľutujem tých čo nemajú nakopávačku 

- Speedfight
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 10:10 pm
- Kontaktovať užívateľa:
,
megalomaniax: ked mas klucik v polohe ON tak ti náhodou neukazuje ze kolko mas benzinu ?
- Speedfight
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 10:10 pm
- Kontaktovať užívateľa:
,
mne to za 1 den vybilo baterku