ELEKTRIKAR
Moderátor: Moderators
- zdenci.x
- chodec
- Dátum registrácie: Po Sep 19, 2011 9:18 pm
- Skúter: peugeot speedfight 50
Re: ELEKTRIKAR
meral som to pri plnom zatazeni,cdi,inducka,sviecka opreta o kostru...naprazdno mi ukazala cca45V striedavych...nechce sa mi verit ze by mi v dvoch roznych obchodoch predali dve zle inducky...
este mozem skusit vsetko porozpajat a natahat nove kable napriamo podla schemy a obist celu elektriku v skutri aj ked merak hovori ze vsetky kable aj spoje na kostru su ok...dufam ze nestravim dalsiu sezonu v garazi...
este mozem skusit vsetko porozpajat a natahat nove kable napriamo podla schemy a obist celu elektriku v skutri aj ked merak hovori ze vsetky kable aj spoje na kostru su ok...dufam ze nestravim dalsiu sezonu v garazi...
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Indukčku vyskúšaš aj extra ..daš káble od baterky na primár a výstup priblížiš k niektorému vstupnému káblu je v podstate jedno či + alebo - a keď rozpojíš obvod od baterky, mala by skočiť iskra z toho VN-ka. Síce môže byť slabá slabá ale mala by...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- zdenci.x
- chodec
tak som si dal zas dvojhodinovku s merakom a naletovval som nove kable od cievky a zistil som ze po novom uz nedava ani volt jednosmerny,striedavych som nameral 20 a jednosmerne nulu.skusal som vsetko prekablovat nanovo napriamo podla schemy,volakto mi poradil aj skusit napajanie cdi priamo z baterie a stale nic,nechapem ten skuter co sa mu nelubi....
skusal som aj tie inducky ale nejak mi to neiskrilo podla toho navodu,mozno som volaco robil zle len neviem co...
asi bude muset ist fakt dakam do servisu,len ma trafi slak ked tam bude len nejaka chujovina nakonec....
skusal som aj tie inducky ale nejak mi to neiskrilo podla toho navodu,mozno som volaco robil zle len neviem co...
asi bude muset ist fakt dakam do servisu,len ma trafi slak ked tam bude len nejaka chujovina nakonec....
- kubo HC
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Máj 23, 2011 9:40 pm
- Skúter: EX Skútrista, ale stále držím svami :)
ELEKTRIKAR
Z cievky ti pojde jedine striedave totižto nemá ho tam čo usmerniť, snímač otàčok máš dobrý ? Zdá sa mi že to je modrobiely kábel premeraj ho ohmicky voči kostre ak je dobrÝ mal by mať okolo 17ohm potom zle jedine CDI indučka alebo sviečka sry neviem čo si už skúšal a čo nie nesledujem tému
Odoslané z iPhone 3GS s Jailbreakom a iOS 5.0.1
EX: Yamasaki YM125 - 160cc tuned engine
Now: ČZ125 (175cc) model 453.02 - 1962
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
[quote="zdenci.x",volakto mi poradil aj skusit napajanie cdi priamo z baterie a stale nic,nechapem ten skuter co sa mu nelubi....
[/quote]
tak napajat cdi jednosmernym prudom z baterie je uplna blbost...jedine DC-cdi sa tak da napajat co dvojtakty nemavaju...bez striedaveho prudu cdi nejde...
[/quote]
tak napajat cdi jednosmernym prudom z baterie je uplna blbost...jedine DC-cdi sa tak da napajat co dvojtakty nemavaju...bez striedaveho prudu cdi nejde...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- zdenci.x
- chodec
snimac otacok ma cca 120ohmov,cdi mam dva kusy nove,inducky tiez dve nove,sviecku mam novu iba jednu
ale ten snimac otacok je dost realny lebo ked som ho nechal na meraku a tocil som s magnetom sem tam skocil na nulu ale vacsinou ukazoval stale pd 100 do 120 ohmov...moze to byt v tom?samotny snimac dakde zozeniem?v eshopoch je vsade len komplet zo statorom a to je trosku drahe na moj vkus...

- kubo HC
- st. skútrista
ELEKTRIKAR
Musí sa dať zohnať aj samotný, tak skús takto prepni multimeter na volty pripoj to naň a toč zo štarterom či niečo zneho poleze ale ked hovoríš že mu odpor klesol ked si točil tak asi bude OK
- zdenci.x
- chodec
ved to mi nejde do hlavy,vsetko vyzera byt ok,co som zohnal kupil som nove a furt to neiskri a neiskri...zajtra skusim kolko V vylezie s toho snimaca...
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
samotne snimace su len na piaggia a par inych (tomos, niektore minarelky...) na pezota som este nevidel ze by sa dal samostatne kupit...pripadne dopasovat nejaky iny ak je to mozne
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- kubo HC
- st. skútrista
ELEKTRIKAR
Tak sorry teda do peugeotov moc nevidím vživote
Som to nevidel rozobrate :/
Som to nevidel rozobrate :/