Problémy s tachometrom Aprilia SR 50
Moderátor: Moderators
- manasml
- cyklista
- Dátum registrácie: So Apr 15, 2006 12:03 pm
- Skúter: neuvedený
Problémy s tachometrom Aprilia SR 50
caute mam taky malinky problemik...vsetko mi frcalo do pohody...ale odkedy som chcel dat do tachometra modre diody, ktore aj tak nefungovali ako mali mi blbne nejako divno tachac...a to ze napr teplota mi po chvili ukazuje max teplotu...pritom motorka nie je uplne zohriata to je blbost...som skusal...potom nasledne klesne teplota...inokedy ked som sa vozil sa mi zohriala troska a teraz to stale ukazuje jak blbe...a tak isto aj v nadrzi benz ukazuje skoro pol a blika rezerva preco??diki za rady!!
Prosim vas nazvy tem konkretne nie prosim pomoc , nefunguje atd.. Scarp
Prosim vas nazvy tem konkretne nie prosim pomoc , nefunguje atd.. Scarp
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
len Ty sám vieš najlepšie čo si tam vystrájal a čo kde a kedy pripájal..... máš dobré spoje na konektoroch??? švagrovi blbol elektronický tacháč a mal prerušenú plusku čo ide do samotného snímača na kolese..a uzkazovalo to bludy.Nemohol si dačo pokašlať ako si tam mal tie LEDky zapojené aj si dačo letoval alebo si to mal len pripojené ako boli tie pôvodné žiarovky?Baterka je OK nabitá?
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- manasml
- cyklista
nevystrajal som tam dokopy nic rozobral tacho komplet,,,t.j. vse...zapojene som ich mal tak len namiesto ziarovky som dal ledku takze to by nemalo...skor asi nedobry spoj tam bude abo co...neletoval som nic....baterka je ok...startuje aj po dvoch tyzdnoch nebehania aj viac...VLADY napísal:len Ty sám vieš najlepšie čo si tam vystrájal a čo kde a kedy pripájal..... máš dobré spoje na konektoroch??? švagrovi blbol elektronický tacháč a mal prerušenú plusku čo ide do samotného snímača na kolese..a uzkazovalo to bludy.Nemohol si dačo pokašlať ako si tam mal tie LEDky zapojené aj si dačo letoval alebo si to mal len pripojené ako boli tie pôvodné žiarovky?Baterka je OK nabitá?
- manasml
- cyklista
len ma najviac stve ludia ze fajne to mam poskladane vsetkoa znova to rozoberat tam sa to tak zle rozobera...VLADY napísal:Tak to potom môže byť fakt len nejaká taká blbinka ako konektor alebo ako je to kontaktované z tej vodivej fólie čo je pod budíkmi na samotné prístroje