AKE RELE???

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo elektriky

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
FoXiK
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
Skúter: Yamaha Slider
Kontaktovať užívateľa:

AKE RELE???

#1 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ut Júl 24, 2007 7:35 pm

Chcel by som sa optat ze ci nahodou nefite ake Rele si mam vybrat na starter, budem kupovat 70ccm starter, a tak nemam tam ani rele tak ze kolko Amperove si mam vybrat , bi ich mam dost doma :)
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

FoXiK
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
Skúter: Yamaha Slider
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ut Júl 24, 2007 7:50 pm

Alebo to zavisi aj od toho kolko W-tovy bude ten starter?
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#3 Príspevok od užívateľa VLADY » St Júl 25, 2007 6:50 pm

Klasické autorelé je 30A a to sa väčšinou používa na 50ccm scootroch. ale ak máš štartér na 70 ccm tak to bude asi viacej žrať a možno bude slabé, potom sa robí relé žhavenia to je tak isto velké ale prúd má písaný cca 50A a má hrubší a širší kontakt na autokonektor ....Ale žhaviče v diesloch sú odporová záťaž a tak je ten samotný spínací kontakt v pohode a stíha ale štartér je indukčná a to je sviňa!!! ťahá oblúky na kontaktoch! takže či bude stačiť netuším možno sa po prvom zopnutí a rozopnutí spečú kontakty a bude doštartované respektíve štartér sa bude stále točiť . Raz som to 50A relé montoval namiesto zhoretého prúdového spínača na nejakú motorku ale to bola tuším 125ka alebo neviem či nie aj 250ka a vydržalo tam tak ako som písal... a napokon majitel musel kúpiť originál taký aký tam patril.Treba vyskúšať...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Zamknuté

Návrat na "ELEKTRO"