A fajka zhasla...
Moderátor: Moderators
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
A fajka zhasla...
Neda mi sa svami nepodelit o jednu neprijemnost.vhodne pre zaciatocnikov.
Tak si jazdim a zrazu vynechava.co to?benzin?tankoval som nudzovo na dedine tak mozno nekvalitny.dal som w-power nech to vypali a furt drhne.priatelka ticho a mi 50km od baraku.fajka zle drzala na sviecke a jak sa uvolnila tak blbol stroj.moje nervy.bal som sa co vsetko to moze byt.fajku vysrobovat s kabla,nova 20sk a jazdim
Tak si jazdim a zrazu vynechava.co to?benzin?tankoval som nudzovo na dedine tak mozno nekvalitny.dal som w-power nech to vypali a furt drhne.priatelka ticho a mi 50km od baraku.fajka zle drzala na sviecke a jak sa uvolnila tak blbol stroj.moje nervy.bal som sa co vsetko to moze byt.fajku vysrobovat s kabla,nova 20sk a jazdim
- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
- Skúter: neuvedený
mne podobne
aj ja som dal v-pover a potom skuter uz siel hrozne ked bol zohriaty
normalne zacal stracat a pridavat vykon a sviecka bola uplne cierna
vyznam slova hrozne= horsie ako pred tym
normalne zacal stracat a pridavat vykon a sviecka bola uplne cierna
vyznam slova hrozne= horsie ako pred tym
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
je až neuveritelné ako dokáže niekto spozorovať aký je len daktorý benzín naprd a ten čo on tankuje najlepší na svete.... ja jazdím už 20 rokov a tankoval som hocikde hocičo a vživote som nemal ani problém že by som nedošiel do ciela cesty a ani dojem že s hentým to ide lepšie a z oným zas horšie...skrátka tankujem kde je lacnejšie a furt v pohode .... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- st. skútrista
Drzime temu?
Poprosim temu alebo prispevky OT vymazat.toto neni tema o benzine.dik
-
- st. skútrista
no keby som vedel ze toto bude najzaujimavejsie tak ani nepisem.to malo byt pre zaciatocnikov aby sa najprv mrkli na fajku a negeneralkovali.a w-pover ma nejake aditiva tak preto som ho fukol.a 20km od domu ma nic lepsie nenapadlo.na tu fajku sok prisiel az na drienici.o oktany mi neslo.peaceaumirek napísal:ty se divíš že to je OT ale sám jsi napsal takovou šílenost natankoval jsem povwer at to vypálí tak se nediv že to někdo uvedl na pravou míru

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja viem že na aute sa to lahšie kontroluje že na scootri treba kadečo rozobrať alebo zložito oddeklovať ale volakedy či už na moto alebo aute to bola prvá vec čo sa kontrolovala...či dáva iskru a či dáva benzín....ači nieje dačo spadnuté uvolnené netečie a tak pod.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

hmm, tak ti ju niekto "odborne" nasadzoval, inak daj bacha na LC fajky lebo ak das tu gumu pre ac tak ti bude padat na kazdom hrbleTomasARN napísal:presne to s fajkou sa mi stalo na keeway ARN, cca 90 km od domu, fajka uplne vypadavala, hned na prvom hrbole, ale za 15 minut fajka opravena. Prave dnes som kupil fajku NGK a este hladam NGK svieckovy kabel, alebo iny, len nie cinu a idem menit, aby sa to neopakovalo

-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
tam bol problem v tej poistke, co to ma drzat, bola volna, ked som tu pruzinku ci poistku, neviem ako sa to vola, trosku stlacil k sebe, tak uz drzala, ale nemal som v to doveru, tak som dal NGK a ta drzi tak, ze je problem ju dat rukou dole, je super a stala to 125 Skgeetee napísal:hmm, tak ti ju niekto "odborne" nasadzoval, inak daj bacha na LC fajky lebo ak das tu gumu pre ac tak ti bude padat na kazdom hrbleTomasARN napísal:presne to s fajkou sa mi stalo na keeway ARN, cca 90 km od domu, fajka uplne vypadavala, hned na prvom hrbole, ale za 15 minut fajka opravena. Prave dnes som kupil fajku NGK a este hladam NGK svieckovy kabel, alebo iny, len nie cinu a idem menit, aby sa to neopakovaloto sa aj mne stalo a furt mi neslo do hlavy preco
potom som s nej kusok odrezal a bolo pohoda
-
- st. skútrista
Hehe.kupil som novu fajku.prvu ktoru som nasiel.je super,len ju furt nedavajte dole jak ja hehe.a si predstavte.vybehnem do mesta ze kupim nahradnu fajku za 20ku alebo nejaku lepsiu a v 4 obxodox ze nemame a este som aj zmokol a kamos polozil bandit 650.boha jeho to bol den.kupim zajtra v yamahe a padla.