TNT Alarm
Moderátor: Moderators
-
jarko90
-
Poncho
-
jarko90
-
Poncho
- kika
- skútrista

- Dátum registrácie: Pi Mar 03, 2006 6:12 pm
- Skúter: Gilera Runner 125 ST
ja mam klasiku, neviem ako to nazvat, uzatvorenu.a uz som ju dvakrat dobijala, ale mam to tak premyslene ze ju vzdy dam krstnemu lebo on ma nabijacku, kde mi pekne vsetko ponastavuje a donesie mi ju krasne nabitu, no nemozem sa stazovat
ja predsa nie som technicky najzdatnejsia, tak co sa da to ponecham na inych 
Poncho a ty ako teraz s tou baterkou?mas ju este pouzitelnu?
Poncho a ty ako teraz s tou baterkou?mas ju este pouzitelnu?
podpis som si este nenastavil
-
Poncho
- george
- st. cyklista

- Dátum registrácie: St Jan 11, 2006 8:57 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
TNT
Neni tema nahodou TNT alarm??
Zalozte novu a piste neco o dobijani bateriek...
Ale nie dak dam aj ja moje skusenosti:
Ja ma gelovu baterku a vzhladom na to ze som modelar resp lietam aj slietadlami a baterky nabijam skoro stale mam profi nabijacku na baterky ktora nabija aj gelove secko sleduje pocitac na nabijacke takze sa bezpecne nabije...a presne viem kolko som do nej natlacil a, nabijaci cas a ine veci....
ako je nabijaci prud aktualne napetie atd...
Zalozte novu a piste neco o dobijani bateriek...
Ale nie dak dam aj ja moje skusenosti:
Ja ma gelovu baterku a vzhladom na to ze som modelar resp lietam aj slietadlami a baterky nabijam skoro stale mam profi nabijacku na baterky ktora nabija aj gelove secko sleduje pocitac na nabijacke takze sa bezpecne nabije...a presne viem kolko som do nej natlacil a, nabijaci cas a ine veci....
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
inac taka ot...ja mam elektriku bez baterky...nejake rady jak zapojit alarm?ext.bat by to vyriesila ale aka by mala byt velka...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
--MAUI----Ja Ti to tam namontujem....???ešte že to nečíta moja žiarlivá žienka domáca.Ja som šikovný elektrovšetko a rád pomôžem ak môžem ale len BA a okolie....zatial mi nezhorelo nič pri montáži...mal som na mysli nejakú elektroniku alebo tak. AlCATELKO-----Baterka by mala byť taká velká akú dokážeš schovať do svojeho stroja.v podstate nejaká 2Ah by mohla asi aj stačiť ale to záleží od toho kolko ten alarm žerie . A potom bude treba vyriešiť dobíjanie nejako od svetiel cez diodku alebo tak.ale ja si budem kupovať totok, kukaj tu aa: http://www.megadom.sk/index.html?pod=/_597.htm
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
- MisoSz.
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Po Apr 10, 2006 8:41 pm
- Skúter: Peugeot Speedfight 2
- Kontaktovať užívateľa:
Tak to je super ten gsm pager.Mne jeden chlapik z Popradu ponukal za 2500Sk,ale aj s telefonom a malo to napajanie z baterky,takze by som nemusel stale dobijat baterku na telefone...ale aj tak toto je super,len neviem,ci by sa to dalo spravit tak,ze kupir nabijucku do auta na telefon a zaroven tam mat napojene aj hento,neviem,ake su tam tie konektory,ci by sa to tam zmestilo.Na Siemens asi nie,lebo co som mal ja,tak ten sa nabijal presne tade,kam sa picha aj tento pagerik.Neviete ako je to na ericssonoch?...a inak este jedna infoska.Orange ma aj neake lokalizacne sluzby a ked som sa pytal jedneho chalana na aku presnost to dokazu zistit,tak hovoril,ze od 25m-1km,co si myslim,ze ak hladate scooter je uplne v pohode,ale nie je to overena informacia,tak to nemusi byt pravda.
-
jarko90
hm nasiel som nieco na auto za polovicnu cenu a zaruka 2 roky akurat to nema dialkove startovaniei a to mi nexyba co vy na to ? http://www.megadom.sk/index.html?pod=/_597.htm
Super alarm za super cenu. Balenie obsahuje kompletnú kabeláž, sirénu, riadiacu jednotku, dva diaľkové ovládače s plávajúcim kódom. Alarm obsahuje aj kapotový spínač a otrasové čidlo. Dá sa prerobiť aj na diaľkové otváranie brán, po pridaní PIR senzora aj ako malá zabezpečovacia ústredňa. Extra silná šesťtónová siréna, ktorá sa dá málokde samostatne kúpiť odplaší každého zlodeja a určite si jej tón každý všimne. Pri kúpe spolu s centrálnym zamykaním CarLock je cena sady iba 1999.-sk!!! No nekúpte to...
Naposledy upravil/-a jarko90 v Ne Máj 07, 2006 3:35 pm, upravené celkom 1 krát.
-
jarko90
-
jarko90