nehadze mi iskru!
Moderátor: Moderators
- waldins
- chodec
- Dátum registrácie: St Aug 29, 2007 7:00 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
nehadze mi iskru!
nevie mi niekto poradit,prisiel som do mesta,vypol motor,a uz som nenastartoval,zistil som ze mi nehadze iskru,v com to moze byt?
skuter Malaguti F-12 Phantom
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: nehadze mi iskru!
a na to ze ti nehadze iskru si prisiel ako? zamyslenim sa? alebo si to nejako vyskusal?waldins napísal:nevie mi niekto poradit,prisiel som do mesta,vypol motor,a uz som nenastartoval,zistil som ze mi nehadze iskru,v com to moze byt?
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
nj tak skus aspon premerat ci nemas dakde nejaky skkrat ale zamyslenim dojdeme k tomu, ze sa to stalo "len tak" cize ziadny zasah do nicoho, len vypnutim motora.. cize fakt ti asi nieco odislo 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jún 14, 2009 6:00 pm
- Skúter: Malaguti F12 LC
Re: nehadze mi iskru!
chlapci podobny probleem jazdim jazdim bez vetraku asi 100metrov (nedal sa my natocit el startrrom a kopacku nemam tak som vrtackou ) a pridem domov pekne zhasnem za hodinu pridem a nie a nie natocit kupil som novu sviecku pozeram iskra nikde tak sa to chystam pomerat ale chcem sa spytat ze ci mmusi byt cdi origo na isty typ skutra ci sa to neda prisposobit lebo mam skuter na ktory su tazko zohnatelne diely a este s tym startrom pomoze my novy ? ak ten to stary normalne toci motorom?
podpis som si este nenastavil