Schema CDI na Keeway Focus

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo elektriky

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
unci
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Apr 30, 2007 10:47 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

Schema CDI na Keeway Focus

#1 Príspevok od užívateľa unci » Ut Aug 07, 2007 8:49 pm

Caute nemate niekto Schemu CDI na Keeway Focus. ak hej tak poprosim foto laebo link. Dakujem :)
podpis som si este nenastavil

focus
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
Skúter: yamaha tdm 900

#2 Príspevok od užívateľa focus » Po Aug 27, 2007 10:26 pm

Caf.unci.s tou temou to vidim biedne.skus polske fora.to su vazni tuneri.toto nema ani geetee a ten je teda namakany dost.drzim palce.
Ot:tu sadu idem montovat az zajtra.dobra som brzda ze?hehe.mas nejake typi na focusa okrem cdi?do toho sa bojim ist,ale liatinu asi dam.

unci
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa unci » Po Aug 27, 2007 10:29 pm

CAu cau No vidim ze to je bjedne ale poznam chlapika co spravi Z CDI co chcem len treba schemu. No idem dat aj ja Malossi liatinu. a kluka by mala vydrzat ked niekomu to drzí 30 000km tak aj mne musi 15 000 s Valcom. a co mas na mysli ? nejaké typy na Focusa ?

focus
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
Skúter: yamaha tdm 900

#4 Príspevok od užívateľa focus » Po Aug 27, 2007 10:57 pm

No si s focusom dalej ako ja.mne celkom ide,ale poznas to.uz mi to nestaci.to cdi ma preto zaujal ale nexcem sa unahlit.vdaka geetemu ma vario pusti po rovine na 80 a dole kopcom este viac.ale nemam skusenosti s tuningom.ine vario,ina spojka a liatina.uvazujem o 50ccm pieste malosi ako ma snejk a tomu to teda sype super ale xalani ma tlacia do 70ccm.nexcem brutalny vykon jak mal snejk predtym aj ked musi to byt fasa pocit ... za par sekund 80km/h alebo kolko mu to islo.to musi byt pecka.ja xcem odpyx a kopce riesit.nexcem menit kluku karbec a pod.to upravene cdi ta pusti do vyssix otacok,ale so seriovymi vecami si netrufnem.staci mi liatina max do 8koni.to ma zaujima.ma tu dakto taky focus?vydrzal aspon sezonu?80ku v kuse hodinu?pasuju na valec plasty na prudenie vzduxu?musi byt open air?mam pokracovat?

unci
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#5 Príspevok od užívateľa unci » Po Aug 27, 2007 11:10 pm

No tak Valec ti zide v pohode tam sa meni len vrtanie, Ja idem kupit vario Malossi Multivar, a rozmyslam tu vrtulku na chladenie. No ja som skusal vsetko mzne s focusom a neviem ho dostat za 80km/h. Este cakam nech sa mi to nazbiera a spravim prispevok do Projekty & Prestavby & Navody

skaza
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 3:40 pm
Skúter: Keeway Focus

#6 Príspevok od užívateľa skaza » So Jún 14, 2008 9:07 pm

tu chemu cdi-cka na focusa nemozem nikde zohnat :(

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa geetee =) » Ne Jún 15, 2008 11:56 pm

skaza napísal:tu chemu cdi-cka na focusa nemozem nikde zohnat :(
schemu CDI? alebo zapijenie CDI? inak skus kuknut origo servisnu knizku ;-) tak sa mi zda ze na jej konci by take aj mohlo bit :-)
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz

Zamknuté

Návrat na "ELEKTRO"