Schema CDI na Keeway Focus
Moderátor: Moderators
- unci
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 30, 2007 10:47 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Schema CDI na Keeway Focus
Caute nemate niekto Schemu CDI na Keeway Focus. ak hej tak poprosim foto laebo link. Dakujem 

podpis som si este nenastavil
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
Caf.unci.s tou temou to vidim biedne.skus polske fora.to su vazni tuneri.toto nema ani geetee a ten je teda namakany dost.drzim palce.
Ot:tu sadu idem montovat az zajtra.dobra som brzda ze?hehe.mas nejake typi na focusa okrem cdi?do toho sa bojim ist,ale liatinu asi dam.
Ot:tu sadu idem montovat az zajtra.dobra som brzda ze?hehe.mas nejake typi na focusa okrem cdi?do toho sa bojim ist,ale liatinu asi dam.
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
No si s focusom dalej ako ja.mne celkom ide,ale poznas to.uz mi to nestaci.to cdi ma preto zaujal ale nexcem sa unahlit.vdaka geetemu ma vario pusti po rovine na 80 a dole kopcom este viac.ale nemam skusenosti s tuningom.ine vario,ina spojka a liatina.uvazujem o 50ccm pieste malosi ako ma snejk a tomu to teda sype super ale xalani ma tlacia do 70ccm.nexcem brutalny vykon jak mal snejk predtym aj ked musi to byt fasa pocit ... za par sekund 80km/h alebo kolko mu to islo.to musi byt pecka.ja xcem odpyx a kopce riesit.nexcem menit kluku karbec a pod.to upravene cdi ta pusti do vyssix otacok,ale so seriovymi vecami si netrufnem.staci mi liatina max do 8koni.to ma zaujima.ma tu dakto taky focus?vydrzal aspon sezonu?80ku v kuse hodinu?pasuju na valec plasty na prudenie vzduxu?musi byt open air?mam pokracovat?
- unci
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 30, 2007 10:47 pm
- Kontaktovať užívateľa:
No tak Valec ti zide v pohode tam sa meni len vrtanie, Ja idem kupit vario Malossi Multivar, a rozmyslam tu vrtulku na chladenie. No ja som skusal vsetko mzne s focusom a neviem ho dostat za 80km/h. Este cakam nech sa mi to nazbiera a spravim prispevok do Projekty & Prestavby & Navody
- geetee =)
- Riaditeľ Zemegule
- Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
- Kontaktovať užívateľa:
schemu CDI? alebo zapijenie CDI? inak skus kuknut origo servisnu knizkuskaza napísal:tu chemu cdi-cka na focusa nemozem nikde zohnat

http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz