fajka

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo elektriky

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
marko358
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
Skúter: neuvedený

fajka

#1 Príspevok od užívateľa marko358 » Ut Júl 15, 2008 6:58 pm

aky kabel treba na fajku myslim hrubku bude stacit 2.5?? to staci iba nasrobovat?? lebo to tam vyzera ako samorezka ked sa nato pozrem
podpis som si este nenastavil

FoXiK
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
Skúter: Yamaha Slider
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ut Júl 15, 2008 7:00 pm

jo je tam samorezka ty trolo... uz by si sa to mohol naucit :D tam ide o vnutorny material, priemer, a izolaciu.. lebo v aute sa pouzivaju ine mat. na moto mame medenne tusim

tu mas za babku.. vransky to bude mat sice za 100sk pol metra ale urcite neplatis postovne :wink: http://www.scootland.cz/zbozi/rms-kabel-ke-svicce-1m/
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

marko358
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm

#3 Príspevok od užívateľa marko358 » Ut Júl 15, 2008 7:10 pm

FoXiK napísal:jo je tam samorezka ty trolo... uz by si sa to mohol naucit :D tam ide o vnutorny material, priemer, a izolaciu.. lebo v aute sa pouzivaju ine mat. na moto mame medenne tusim

tu mas za babku.. vransky to bude mat sice za 100sk pol metra ale urcite neplatis postovne :wink: http://www.scootland.cz/zbozi/rms-kabel-ke-svicce-1m/
sak mne by stacila len hrubka kabla kupil som new fajku kabel som kupit 2.5 v tenete len na test mam new sviecku skusi zapchat hubkov trochu otvor a mala by byt zmes ok lebo je chudobna asi a ked to pojde tak zavarim tu restrikciu
a nahodil som podlahu a podsvietenie

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa TomasARN » Pi Júl 25, 2008 6:02 pm

na moto sa kvoli odruseniu pouziva uhlikovy kabel, ktory sa ale lame a preto je lepsie dat medeny, co by sa sice nemalo, ale je lepsi, taky medeny najde kazdy druhy v garazi

jean
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm

#5 Príspevok od užívateľa jean » Pi Júl 25, 2008 11:26 pm

Ja som mal originál medený, lebo mám odrušenú fajku. A bol som v elite a tam mali všetky fajky s odrušením. Vtedy môže byť aj medený,

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#6 Príspevok od užívateľa VLADY » So Júl 26, 2008 6:53 am

Najviac rušia 2T ...u 4T to nieje tak moc brutálne a vôbec v dnešnej dobe digitalizácie TV to už je aj tak jedno a snáď už tak isto nikto nepočúva rádio na SV alebo DV....tam to bolo počuť to rušenie... A vôbec v dnešnej dobe sú aj elektrospotrebiče teda presnejšie TV a rádiá ovela viac odolné voči rušeniu ako volakedy takže by som nerobil paniku..... uhlíkový kábel je lepšejší asi len v určitom frekvenčnom pásme že menej vyžaruje ale celkovo je to zajedno či kábel alebo koncovky a kábel medený je spolahlivejší...a vôbec ak je koncovka šroubovacia tek sa tam ani uhlíkový nedá použiť pretože ten je robený na lisované koncovky a jadro sa pri šroubovaní zvykne droliť a je to nespolahlivé....volakedy sa na to na STK zameriavali kto mal červené káble na aute išiel z kola von , ale dneska to už asi nekontroluje nikto a vôbec ja som volakedy použil káble na zapalovanie zo štartovacích káblov, (mali slabú žilu cca 2mm takže na svoj pôvodný účel sa použiť nedali) ale mali hrubú izoláciu a boli čierne ..teda jeden ten mínuskový. síce boli troška hrubšie ale to sa obrúsilo a po natočení koncoviek boli jak origo uhlíkové. :twisted: :twisted:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Zamknuté

Návrat na "ELEKTRO"