fajka
Moderátor: Moderators
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
jo je tam samorezka ty trolo... uz by si sa to mohol naucit
tam ide o vnutorny material, priemer, a izolaciu.. lebo v aute sa pouzivaju ine mat. na moto mame medenne tusim
tu mas za babku.. vransky to bude mat sice za 100sk pol metra ale urcite neplatis postovne
http://www.scootland.cz/zbozi/rms-kabel-ke-svicce-1m/

tu mas za babku.. vransky to bude mat sice za 100sk pol metra ale urcite neplatis postovne

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
- Skúter: neuvedený
sak mne by stacila len hrubka kabla kupil som new fajku kabel som kupit 2.5 v tenete len na test mam new sviecku skusi zapchat hubkov trochu otvor a mala by byt zmes ok lebo je chudobna asi a ked to pojde tak zavarim tu restrikciuFoXiK napísal:jo je tam samorezka ty trolo... uz by si sa to mohol naucittam ide o vnutorny material, priemer, a izolaciu.. lebo v aute sa pouzivaju ine mat. na moto mame medenne tusim
tu mas za babku.. vransky to bude mat sice za 100sk pol metra ale urcite neplatis postovnehttp://www.scootland.cz/zbozi/rms-kabel-ke-svicce-1m/
a nahodil som podlahu a podsvietenie
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Najviac rušia 2T ...u 4T to nieje tak moc brutálne a vôbec v dnešnej dobe digitalizácie TV to už je aj tak jedno a snáď už tak isto nikto nepočúva rádio na SV alebo DV....tam to bolo počuť to rušenie... A vôbec v dnešnej dobe sú aj elektrospotrebiče teda presnejšie TV a rádiá ovela viac odolné voči rušeniu ako volakedy takže by som nerobil paniku..... uhlíkový kábel je lepšejší asi len v určitom frekvenčnom pásme že menej vyžaruje ale celkovo je to zajedno či kábel alebo koncovky a kábel medený je spolahlivejší...a vôbec ak je koncovka šroubovacia tek sa tam ani uhlíkový nedá použiť pretože ten je robený na lisované koncovky a jadro sa pri šroubovaní zvykne droliť a je to nespolahlivé....volakedy sa na to na STK zameriavali kto mal červené káble na aute išiel z kola von , ale dneska to už asi nekontroluje nikto a vôbec ja som volakedy použil káble na zapalovanie zo štartovacích káblov, (mali slabú žilu cca 2mm takže na svoj pôvodný účel sa použiť nedali) ale mali hrubú izoláciu a boli čierne ..teda jeden ten mínuskový. síce boli troška hrubšie ale to sa obrúsilo a po natočení koncoviek boli jak origo uhlíkové.

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.