nie! zosik sa este len zhana, teraz to mam cez autoradio a vyvod na mob. alebo mp3 a hraje to celkom slušne na to žeto radio ma už svoje za seboumomoo napísal:a ide ti to aspon cez zosik?

Moderátor: Moderators
ved ano poriadne radio ma svoj vykon4x50w RMS, ale stoji tak cca 3500 a zosik zoženieš aj za ovela lacnejšie.. nie vždy ale da saTomasARN napísal:co mate vsetci so zosikmi ? co pouzivate radia co maju vystup 2x 5 alebo 10W ? ten zosik je hlupost, pisu, 2x100W a to ani nemusis pouzit, lebo to NEMA ucinnost. Pouzi Radio co ma 4x 50 - 55W a reprak s dobrou membranou a je to uplne v pohode
ja som nepovedal že 4x50w do 3500sk ale že radšej tam kupim zosik za 800sk 2x 18w RMS a bude to hrať OK ako by som tam kupoval autoradiojean napísal:Žiadne rádio nemá viac ako 15W/4ohm. A zosík 4*50W pod 3500 je omrdaná sračka, ktorá o tom výkone len sníva. Stačí sa pozrieť na použité polovodiče...
viem aky to je zosik! ale to nema 100w to je jeho max., ale ma 2x 18wRMS 4ohmApriliaSR50 napísal:mno ked chces vediet aky to je zosik kukni si na nete TOXIC 100