predne svetlo poriadne
Moderátor: Moderators
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
vies, idem na to trosicku viac s rozumom... to by bolo, keby tak robili aj chirurgovia... sak zober nozik a vyrez to...G napísal:ved zober modelarsky nozik a vyrez to...coho sa bojis? Budes tu donekonecna polemizovat o tom co to moze byt....to sa samo odtial prec nedostane....tak hor sa do roboty

Dvakrat meraj a raz rez... a mimochodom je k tomu riadne tazky pristup, bez rozobratia svetla sa k tomu nedostanem... preto cakam na vyjadrenie sa geeteeho, ktory by mal vediet, co to tam je a ci to tam ma alebo nema byt... Nebudem rezat nieco, co neviem, co je...
Peace.
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
no právě s rozumem clona vespod clona nahoře to už mi spíše připomíná zatemění jak za války ale to se dělalo proto aby se světlo nedostalo ven a to není tvuj případTHeBaNDiT napísal:vies, idem na to trosicku viac s rozumom... to by bolo, keby tak robili aj chirurgovia... sak zober nozik a vyrez to...G napísal:ved zober modelarsky nozik a vyrez to...coho sa bojis? Budes tu donekonecna polemizovat o tom co to moze byt....to sa samo odtial prec nedostane....tak hor sa do roboty![]()
Dvakrat meraj a raz rez... a mimochodom je k tomu riadne tazky pristup, bez rozobratia svetla sa k tomu nedostanem... preto cakam na vyjadrenie sa geeteeho, ktory by mal vediet, co to tam je a ci to tam ma alebo nema byt... Nebudem rezat nieco, co neviem, co je...
Peace.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Spomínal si nejaký silikon nemôže to byť dačo také že to dakto pred tebou rozobral a potom to nejak silikonom lepil a zatieklo mu to tam... ak je to blbosť tak sorry
Ale určite to tam nemá byť ten spodok je origoš clona tá robí to že pravá strana svieti šikmo nahor jak na aute je to teda asymetrický reflektor.... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
2 VLADY: nie, az tak som to s tym silikonom nemyslel... ten silikon, alebo co to je, je tam asi kvoli tomu, aby to bolo utesnene v tom spoji, kde sa cierny plast spaja s priehladnym plastom celnej masky... je to priesvitne... a to cudo vo vnutri je cierne... alebo zeby ten silikon (alebo co to je) vplyvom tepla tak zcernal? 

- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
ano, ja netvrdim, ze to nepovie...G napísal:Tak ja sa s vami stavim, ze GeeTee na to odpovie len to, ze to mas rozobrat a vyrezat tu ciernu hmotu

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
v hypernove ich maju v akcii tie modelarske noziky 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- VLADY
- spammer
No to máš recht špinavá šošovka dosť zníži svietivosť a táto je teda dosť zasratá asi jak sa topil ten plast.... kamoš mal na aute takisto obe paraboly zvnútra špinavé ( chýbali mi zozadu od žiaroviek tie krycie gumové krytky a išiel mu tam všetko bordel od motora) a už tam mal nahodené 100W H4ky a jak sme ich vyčistili tak mu potom stačili aj origoš .... ale on mal výhodu že krycie sklá mal len na takých kovových sponách uchytené a pod nimi gumové tesnenie.... dalo sa to lahko rozobrať a zas poskladať.

- VLADY
- spammer
To musel navrhovať nejaký degeš čo v živote na scootri v noci nešiel.... inak som rozmýšlal že ak by dakto mal záujem kúpiť Xenon H4ku a podeliť sa z niekim lebo mám pocit že sa predávajú len v pároch.... cena bola 6000 takže by to bolo za polovicu xenon aj menič.

-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
no Vlado u mne v aprilce byli 2 žárovky 15 W puvodní majitel tam dal 21W a seškvařilo se to v tomto případě zlatá čína já tvrdím že to byli trochu lepší parkovačky ten kdo to schválil toho bych na tom nechal jet v noci alespon 10 kmVLADY napísal:To musel navrhovať nejaký degeš čo v živote na scootri v noci nešiel.... inak som rozmýšlal že ak by dakto mal záujem kúpiť Xenon H4ku a podeliť sa z niekim lebo mám pocit že sa predávajú len v pároch.... cena bola 6000 takže by to bolo za polovicu xenon aj menič.
- manasml
- cyklista
- Dátum registrácie: So Apr 15, 2006 12:03 pm
nojo su to kreteni...aumirek napísal:no Vlado u mne v aprilce byli 2 žárovky 15 W puvodní majitel tam dal 21W a seškvařilo se to v tomto případě zlatá čína já tvrdím že to byli trochu lepší parkovačky ten kdo to schválil toho bych na tom nechal jet v noci alespon 10 kmVLADY napísal:To musel navrhovať nejaký degeš čo v živote na scootri v noci nešiel.... inak som rozmýšlal že ak by dakto mal záujem kúpiť Xenon H4ku a podeliť sa z niekim lebo mám pocit že sa predávajú len v pároch.... cena bola 6000 takže by to bolo za polovicu xenon aj menič.
podpis som si este nenastavil
- manasml
- cyklista
- Dátum registrácie: So Apr 15, 2006 12:03 pm
chcem sa Vas opytat, ze viem tam prisposobit ziarovku H3 uplne v pohode do tych mojich svetiel dopredu...a aby nebola silna a nespalila mi vnutro svetla tak som rozmyslal tam dat 24V ziarovku ktora ma 70 W a ked do nej pojde vlastne len 12V tak by to svietilo o polovicu slabsie 35W by mala podla mna, takze ani teplo by nebolo take...lenze tie volty ma tak netrapia ale tie Watty nebudu vadit napr.elektrike??co vy nato??lebo tie ziarovky H3 su najslabsie 12V 55W alebo este ma napadlo kupit delic napatia aby do tej 12 Voltovej ziarovky davalo len tych 6V a aj ta by mala polovicny vykon takze by sa nemalo svetlu nic stat a zaroven by to lepsie svietilo ako s tymi lampasmi 12V15W...co vy na to??
podpis som si este nenastavil