Prerobiť koncovku(smerovky,klakson)

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo elektriky

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
9393andy
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Feb 11, 2010 12:07 am
Skúter: Yamasaki ym150t

Prerobiť koncovku(smerovky,klakson)

#1 Príspevok od užívateľa 9393andy » Po Júl 04, 2011 11:16 am

Ahojte mám problém.Rád by som si prerobil elektro.. Zohnal som si tento spínač.
Ja mam k dispozicii koncovku ako je na poslednej foto.. Jedna na všetky smerovky naraz.. Druhú na klasicke a tretiu na klakson.. Je možné to napojiť na toto?
S toho noveho spinaču mám aj koncovku kam sa to zapajalo na inom skutri aj s kablama.. tak som aj rozmyšlal že by som tie kable cca 2cm rezol pred koncom a tie moje kable len spojil s tyma druhyma.Len to by bola asi blbosť,lebo neviem ktory by kam išiel :pardon:
Prílohy
DSC09165.jpg
(431.21 KiB) 296 stiahnutí
DSC09166.jpg
(357.17 KiB) 296 stiahnutí
DSC09167.jpg
(316.69 KiB) 295 stiahnutí
podpis som si este nenastavil

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

Re: Prerobiť koncovku(smerovky,klakson)

#2 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Júl 04, 2011 2:19 pm

Buď zohnať schému od pôvodného scootra a podla nej sa vysomáriť alebo merákom omerať samotný spínač nakresliť čo kam a s kým sa kedy spína a podla toho zapojiť...ale všeobecne smerovkový spínač bývajú tri káble a je to vlastne prepínač a potom to tlačítko na klakson je istotne dalšie dva ktoré sa zopnú po stlačení...A inak celkom presne som nepochopil čo konkrétne potrebuješ napojiť a nahradiť týmto novým kusom ....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

modreOKO
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)

Re: Prerobiť koncovku(smerovky,klakson)

#3 Príspevok od užívateľa modreOKO » Po Júl 04, 2011 6:59 pm

kokos sak to je uplne primitivne :D ako sorry ale hned ako prvu vec co by som spravil ze chytit do ruky stary spinac, stare prepinace a siel kablik po kabliku podla farby ktory ide KAM ..

modry=smerovka
cerveny=smerovka
cierny=smerovka

(na smerovkovom prepinaci mas urcite 3 kontakty ako kazdy prepinac)
atd atd ..

popises si to , zapamätas farby , ...

cyhtis do ruky druhy /novy/ prepinac a ides kablik po kabliku od prepinacov ze: zlty,zeleny a fialovy ide od prepinacov od smeroviek tak tieto tri napokojim v takom istom poradi na novy konektor ktory zoberies zo starych prepinacov aby si to spravil kompatibilne pre samičku ktora ide priamo od elektriky zo scoota /alebo samca no/

pospajkujes, zaizolujes a nemas problem , predvcerom som si prehodil trubu z lavej strany na druhu ,,,namieto el.startera lebo ho aj tak nemam ... a doteraz som ani trubu nemal lebo na lavej strane sa to pos.... tak na pravej je truba a spoko vsetko :)

GL
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra

Zamknuté

Návrat na "ELEKTRO"