Honda BALI 50
Moderátor: Moderators
Honda BALI 50
Zdravím, zohnal som si hondu bali 50 všetko som vyčistil aj karburátor aj nádrž ale stale iba naštartuje niakych 5 sekund vrčí a potom zhasne to mi robí stále niekedy vrčí trochu dlhšie ale potom aj tak zhasne skúšal som aj sviečku vymienať no nepomohlo stále to isté sviečka je mokrá ale iskru hádže peknú ale hadže iskru aj ked neni sviečka ukostrená tak ja už fakt neviem čo s tým može byť za každú odpoveď vopred ďakujem.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Re: Honda BALI 50
Karbec vyčistiť je pekná vec ale treba ho aj vedieť nastaviť alebo skontrolovať napríklad hladinu v plavákovej komore ak to takto blbne ...podla mňa elektriku môžeš vylúčiť....
A prezraď ako si čistil karbec a nádrž...A ozaj tam je nádrž pod nohami ak ma pamäť neklame....palivové čerpadlo je v akom stave? nieje tam problém? z daktorou hadičkou? alebo priamo že membrána v ňom?
A prezraď ako si čistil karbec a nádrž...A ozaj tam je nádrž pod nohami ak ma pamäť neklame....palivové čerpadlo je v akom stave? nieje tam problém? z daktorou hadičkou? alebo priamo že membrána v ňom?
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

No karburátor ten som rozobral kompresorom všetky kanáliky vyfúkal trysky som vyčistil a na nastavovanie su tam iba volnobežná tryska a na vzduch tryska co je hned pod volnobežnou a nádrž neni pod nohami je pod sedačkou ta drží na 4roch sroboch a stade som odmontoval ventil a riadne vipláchol nadrž benzínom. A hadičky sú všetky v pohode. a palivové čerpadlo to som nepozeral viem že iba je tam ten podtlakový ventil ale čerpadlo neviem kde je alebo to je ten ventil ? a to že hádže iskru stále aj ked neni ukostrená tak to nevadí ?
neviem či to može robiť že mi hadze sviečka iskru aj ked neni ukostrena a ked ju dam pri kostru tak hadže aj na konci sviečky aj preraza na kostru zo stredu sviečky.
- PeterZ
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
Kde Je BALI
? Doplň si to v profile aby sme vedeli kto sme neďaleko a potom môžeme lepšie pomôcť.

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
No ale tak potom sorry...ak to má nádrž pod sedadlom tak jasné že čerpadlo netreba...tečie to samospádom....Daj foto scootra aby som nebol za blbého lebo ja som nad takým dačím špekuloval a mal som vtedy dávno cca 8-9 rokov dozadu dojem že nádrž to malo pod nohami....Ale asi si to z nejakým iným scootrom pletiem...alebo že by honda mala dva modely? má to v predu kývačku vidlu a nie teleskopy ? A svetlo na riadidlách otočné...A k tej sviečke je to divné skúsil by som vymeniť kábel a ak nepomôže tak aj fajku a asi aj sviečku...to nieje náročné a máš istotu
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!