Takze problem je ten, ze v stretavacom svetle mam taketo cierne cudo, ktore tam podla vas nema byt... a mam to vraj dostat prec.
Prikladam foto, to cierne cudo je pravdepodobne plast, je to tvrde, je to plynulou sucastou plastoveho valca, v ktorom je umiestnena kovova clona... ak by to nebolo priskvarene, tak by som ako laik tvrdil, ze to tam kludne moze patrit... ale ocividne to zavadzia, nie? (brat vravi, ze to moze byt zly vylisok resp. odliatok)

Foto s bleskom (dodatocne stmavene v PC), vidiet akusi oskvareninu, svetlo je seriove, bez akehokolvek zasahu:

Stretavacie svetlo som dnes uplne vymontoval, aby som sa na neho mohol pekne v teple domova zblizka pozriet...
Predny priehladny plast je s telom svetla (cierny plast) napevno zlepeny... vyzera to tak, ze svetlo sa neda rozobrat bez toho, aby som to nejakym sposobom rozlepil... pozriem sa na to este raz poriadne, ale asi to fakt len tak rozobrat nepojde.

Rezat to cez otvor na vymenu ziarovky nebudem, pretoze mam v plane ist to pekne krasne reklamovat k predajcovi... myslite, ze uspejem?
Ak by som mal stopercentnu istotu, ze to tam nema byt, a predajca by ma napriek tomu odbil, ze je to v poriadku, asi to budem riesit oficialnou cestou a pozeniem to k importerovi Keeway na Slovensko.
Predsa nemoze byt taky problem pre predajcu uznat mi reklamaciu a vymenit mi svetlo kus za kus (alebo nech to rozoberie on, ale pochybujem, ze sa to da len tak polahky rozobrat a najma len tak odstranit).
Co mi poradite vy?
(skuter nemienim predat ani zhodit z utesu

A este pridam foto pre tych, ktori by si chceli na Matrixe trebars ziarovku vymenit... Maska je prichytena pomocou 9 skrutiek a 1 skrutka drzi krytku (zlty kruzok ukazuje na jednu a tu istu skrutku)