Vypadavajuce podsvietenie na tacho
Moderátor: Moderators
- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Vypadavajuce podsvietenie na tacho
Nestretol sa niekto s problemom zle fungujuceho podsvietenia na tachometri? Niekedy sa mi totiz stava, ze ak vytocim riadidla uplne dolava (ci uz za jazdy alebo pri stati), displej digitalneho tacho je podsvieteny naplno, a cim viac tocim doprava, podsvietenie postupne zhasina. Ked mam vytocene uplne doprava, tachometer vobec nie je podsvieteny. Pritom analogovy otackomer umiestneny vedla svieti bez problemov. Pochybujem, ze je to zlym kontaktom - vtedy by to podla mna svietilo stale naplno alebo vobec. Toto vsak plynule zhasina podla natocenia volantu. Urcite pojde na reklamaciu, ale rad by som vedel Vase skusenosti a nazor. Vopred dakujem. Mato
podpis som si este nenastavil
- mabi
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:

Skusal som to fotit s bleskom, bez blesku, vo svetle, v tme, nahrat video, ale fotak proste nevie zachytit to, ze otackomer je podsvieteny, ale digitalny displej pri otoceni riaditok doprava vobec. Trosku to mozno vidiet z tejto fotky(porite sa na napis "RPM" na otackomeri, kde trosku vidno, ze otackomer podsvetleny je, ale digitalny displej vobec). Skoda, lebo vam to neviem ukazat, pricom nazivo je to jasne viditelne. No nic, pojde do servisu a uvidime. Diky za prispevky
- mabi
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
No veru to by trapne bolo, ale nastastie som to zistil este pred tym, ako bol v servise. Aj ja som si z toho sadol na zadok a dobre sa pobavil... Snad Vam to niekde na pretekoch, prip. na nejakom zraze budem moct ukazat osobne, je to riadna haluska. Tazko sa to teraz cez forum popisuje. Pritom na akomkolvek inom displeji (napr. mobil) to nerobi.
to qyxza: Hej dival, pretoze zatial som nemal prilbu s plexi, tak som musel nosit okuliare.
to qyxza: Hej dival, pretoze zatial som nemal prilbu s plexi, tak som musel nosit okuliare.