Motor nechytí otáčky - seká - POMOC
Moderátor: Moderators
Motor nechytí otáčky - seká - POMOC
Neviem ho naštartovať - nedá iskru ked ho štartujem, keď nakopnem ano. Potom keď ide motor nechytí otáčky!! Karburátor je vyčistený, sviečka vymenená!! Niečo tam bude s elektrikou. Poradte mi čo mám spraviť!! Je to skúter Peugeot vivacity. - Zastavil som motor, potom som ho chcel naštartovať a už to nešlo.
Naposledy upravil/-a Vigh Feri v Ut Apr 03, 2007 11:11 am, upravené celkom 1 krát.
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
napis co je to za typ skutra...inac el.start a nakopnutie by nemalo mat vplyv na iskru...iba ak to ma bateriove zapalko a baterka bola dead (ale to by ani necvakol motor...)skor by som to videl na rozstelovany karb.
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Motor nechytí otáčky - seká - POMOC
napis co to je ako si k tomu problemu prisiel atdVigh Feri napísal:Neviem ho naštartovať - nedá iskru ked ho štartujem, keď nakopnem ano. Potom keď ide motor nechytí otáčky!! Karburátor je vyčistený, sviečka vymenená!! Niečo tam bude s elektrikou. Poradte mi čo mám spraviť!!
ked nece startovat cez starter ale len na nakopavacku je vistavena baterka, ja sm mal na pegote taky problem ze mal som uz 3roky baterku ale som nemal starter preto som ju mal len tak aby mi nevybilo ziarovky, a som namontoval hudbu a hned sme isli do madarska na akciu, som si po ceste pustal 30min hudbu a potom to zacalo chrcat tak som vypol, isiel dalej a po 50km (furt svietim a mal som 35Wmiesto25W v predu) zrazu zacal vinechavat motor az som uplne zastal, nevedel som to uz ani nakopnut, a tak som vipol svetla a hned chitilo rozbehol som, zapol svetla a blllllllllllllllllllllll, zas vipol, tak som musel ist bez sveiel(v noci), a ani do otaciek nesiel dobre.
neviem jak to v pezote vymisleli ale proste daj new baterku a mas zrejme po probleme
neviem jak to v pezote vymisleli ale proste daj new baterku a mas zrejme po probleme